03 / 10 / 2024

kurum dönüşüm açıklamaları

kurum dönüşüm açıklamaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, milletin desteğiyle, hızlı, yerinde dönüşüm ve gönüllülük esasıyla her sene 300 bin olmak üzere 5 yılda toplamda 1 milyon 500 bin konutu dönüştürerek ülkeyi depremlere hazır hale getireceklerini belirtti.

İMO Başkanı Ali Akgün’den dönüşüm çağrısı: Yöneticiler şehri depreme hazırlamalı!

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Akgün yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ciddiye alınmasını gerektiğini dile getirerek, yönetenlerin birinci derecede sorununun kenti depreme hazırlamak olduğunu söyledi.

Büyükçekmece'de 50 binden fazla konut yerinde dönüştü! Belediye başkanından vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı geldi! 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu ve büyük depremin kapıda olduğunu vurgulayarak, vatandaşlara çağrıda bulundu. İşte Akgün'ün o açıklaması...

İstanbul için 'acil kentsel dönüşüm' çağrısı: Kaybedecek bir dakikamız yok!

Türkiye’nin birçok kentinde bugüne kadar binlerce konut ve okul inşa eden AKAR Taahhüt Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karakoç, İstanbul'da deprem riskine dikkat çekerek 'acil kentsel dönüşüm' çağrısında bulundu. 

İPA Başkanı Buğra Gökce'den kentsel dönüşüm açıklaması: Süreç doğru yönetilemedi!

İPA Başkanı Buğra Gökce, megakentteki kentsel dönüşüm süreci ve deprem riski ile ilgili konuştu. Gökce, dönüşümde sürecin doğru yönetilmediğini dile getirdi. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 3,3 milyon konutun inşasını sağladık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin deprem tehdidi altındaki bir ülke olduğu gerçeğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Kentsel dönüşüm projeleriyle ülkemizin dört bir yanında 3,3 milyon konutun inşasını sağladık." ifadesini kullandı.

Ali Kurt'tan dönüşüm açıklaması: Beklentimiz, KİPTAŞ kefaletiyle vatandaşlara düşük faiz ve uzun vadeli kredi verilmesi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve "Beklentimiz, KİPTAŞ kefaleti ile vatandaşlara düşük faiz ve uzun vadeli kredi kullandırılması" dedi. İşte Ali Kurt'un o açıklaması... 

İzmir için 'acil kentsel dönüşüm' çağrısı! Konutların yüzde 70'i deprem yönetmeliğine uygun değil!

Uzmanlar, İzmir'de deprem riskinin kentin genelini tehdit ettiğine dikkat çekerek acil kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Albayrak'tan kentsel dönüşüm çağrısı: Kentsel dönüşüm konusunda yetersizlik var!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm konusunda yetersiz kaldığına dikkat çekti ve yetkilileri görevlerini yapmaya çağırdı. İşte o açıklama...

Murat Kurum'dan İstanbul açıklaması: Kentsel dönüşüm konusunda daha çok çalışacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili AK Parti İstanbul milletvekilleriyle bir araya geldi ve sorunları konuştu. İşte Kurum'un konuyla ilgili o açıklaması..

Murat Kurum'un ilk sözü kentsel dönüşüm oldu: Acıların tekrar etmesini istemiyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na atanan Murat Kurum, bugün düzenlenen törenle görevi devraldı ve ilk açıklamasını yaptı. Kurum'un ilk sözü kentsel dönüşüm oldu. İşte ayrıntılar...

Bakan Şimşek açıkladı! Kentsel dönüşüm ve konut arzını hızlandıracak çalışmada sona gelindi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kentsel dönüşümün finansmanıyla konut arzının artmasında önemli bir enstrüman olacak yeni düzenlemede son aşamaya geldiklerini dile getirerek çok önemli açıklamalar yaptı.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Bakan Özhaseki'den belediyelere kentsel dönüşüm çağırısı: Kapı sonuna kadar açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, "Yeter ki kentsel dönüşüm yapın, kapı sonuna kadar açık." dedi.

kurum dönüşüm açıklamaları Haberi

kurum dönüşüm açıklamaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin paylaşım yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum, milletin desteğiyle, hızlı, yerinde dönüşüm ve gönüllülük esasıyla her sene 300 bin olmak üzere 5 yılda toplamda 1 milyon 500 bin konutu dönüştürerek ülkeyi depremlere hazır hale getireceklerini dile getirdi.

"Milletimizin desteğiyle, hızlı, yerinde dönüşüm ve gönüllülük esasıyla her yıl 300 bin olmak üzere 5 yılda 1 milyon 500 bin konutu dönüştürerek ülkemizi depremlere hazır hale getireceğiz." ifadesini kullanan Bakan Kurum, bir yandan dönüşümü hızlandırırken diğer yandan da dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak "100 Bin Sosyal Konut" projesinde kura çekimlerine koronavirüs tedbirlerini aksatmadan 28 Nisan'da yeniden başlanacağını dile getirdi.

Bakan Murat Kurum, ayrıca, toplamda inşaat alanı 500 metrekareyi geçmeyecek...