05 / 05 / 2024

KUŞEMDER Başkanı Müslüm Yıldırım

KUŞEMDER Başkanı Müslüm Yıldırım

KUŞEMDER Başkanı Müslüm Yıldırım, İran Uluslararası 4. Emlak Fuarı'ndaki stantlarını ziyaret eden İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakan Yardımcısı Hüseyin Esfahbodi yabancı yatırımcılara açık olduklarını, her türlü kolaylığı göstereceklerini söylediğini aktardı.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilkler ve enler dönemi paylaşımı geldi, vatandaşlardan eleştiri gecikmedi!

Merakla beklenen yerel seçimler gündemden düşmezken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da resmi sosyal medya hesabı üzerinden ilkler ve enler dönemi paylaşımı yaptı. İşte İmamoğlu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

TZOB Başkanı Bayraktar: Tarım arazilerinin amaç dışına çıkarılması önlenmeli

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarım topraklarının korunması ile ilgili yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu. Bayraktar; “Artık bir karış toprak dahi kaybedilmemelidir. Bu amaçla tarım arazilerinin amaç dışına çıkarılması kesinlikle önlenmelidir.”

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi: 4,5 yılda kaç konut yenilendi belli değil!

İBB Meclisinde İBB'nin 2024 yılına ait mali bütçesi tartışmaya açıldı. MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dönüşüm ile ilgili tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

KUŞEMDER Başkanı Müslüm Yıldırım Haberi

KUŞEMDER Başkanı Müslüm Yıldırım

İran'nın başkenti Tahran'da 24-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası 4. Emlak Fuarı'na katılan Kuşadalı emlakçılar memnun döndü. Fuarda stant açan AYDIN'ın Kuşadası ilçesi Emlakçılar Derneği (KUŞEMDER( Başkanı ve EMPA Gayrimenkul'un sahibi Müslüm Yıldırım, hem hükümet yetkilileri hem de İranlı yetkililerden yakın ilgi gördüklerini söyledi. Kendilerini stantta ziyaret eden İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakan Yardımcısı ve İran Uluslararası Sergi Anonim Şirketi Genel Müdürü Hüseyin Esfahbodi'nin yabancı yatırımcıları ülkelerine davet ettiğini söyledi. KUŞEMDER Başkanı Yıldırım, bakan yardımcısının İran'da yabancıların mülk edinmesinin önündeki engellerin kaldırıldığını söylediğine dikkati çekip, "Bakan yardımcısı Hüseyin Esfahbodi, bizzat standımıza gelerek başarı diledi. İran'da yabancıların eskiden şirket kurmadan emlak alamadığını, bu durumun değiştiğini, isteyen herkesin gayrimenkul sahibi olabileceğini söyledi. İran'da yatırım yapacakların önünde engelleri kaldırdıklarını, yatırımcılara yönelik...