03 / 05 / 2024

kütahya avm projeleri

kütahya avm projeleri

İncelemelerine ilk olarak, meydan çalışmalarından başlayan Başkan İça, ardından, 30 Ağustos İlköğretim okulu önü büfeler, Gazi Kemal Mahallesi taziye evi yapımı, Hocazade Nuri Bilge Konağı butik otel restorasyonunu inceledi...

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Kütahya Vefa Futbol Sahası hizmete açıldı!

Başkan Kamil Saraçoğlu’nun gençlere yönelik projeleri arasında yer alan ve Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete açıldı.

Kütahya Modern projeleri kentin çehresini değiştirecek!

Kütahya Belediyesi ve izka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern-1 ve Kütahya Modern-2, yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

İzka İnşaat'tan Kütahya'ya 600 yataklı hastane!

Kütahya Belediyesi ve İzka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern projelerinin yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

Kütahya'da 9 ayda 20 proje yapıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı basın toplantısında 9 aylık kısa bir süreçte hayata geçirdiği 20'ye yakın projeyi anlattı. Projeler arasında sosyal, kentsel dönüşüm ve inşaat projeleri yer alıyor.

Kütahya'daki 1.500 yıllık tarihi kale restore edilecek!

Kütahya'da Bizanslılar tarafından yaptırılan, Selçuklular, Germiyanoğulları ve Osmanlılar döneminde de kullanılan tarihi kale restore edilecek. Saraçoğlu, Kütahya Kalesi'nin restorasyonunun belediyenin vizyon projeleri arasında yer aldığını söyledi.

Sera Kütahya AVM'de "Bu Ramazan Bizde Yaşanır" etkinlikleri düzenleniyor!

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya, hem ramazan ayı boyunca küçükten büyüğe herkese eğlence dolu ramazan akşamları yaşatıyor hem de yepyeni bir kampanyaya imza atıyor...

Sera Kütahya AVM yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü!

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü. Sera Kütahya. Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya'da hizmet veriyor. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma unvanını elinde bulunduruyor.

kütahya avm projeleri Haberi

kütahya avm projeleri


KÜTAHYA Belediye Başkanı Mustafa İça, kendin değişik mahallelerinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. 


İncelemelerine ilk olarak, meydan çalışmalarından başlayan Başkan İça, ardından, 30 Ağustos İlköğretim okulu önü büfeler, Gazi Kemal Mahallesi taziye evi yapımı, Hocazade Nuri Bilge Konağı butik otel restorasyonu, eski hal binası tescilli bina yapım işi ve AVM ve Akkent İnköy üretici pazar yeri çalışmalarını yerlerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İça'nın inceleme gezisine belediyenin bazı daire müdürleri de iştirak etti. 


Ege...