03 / 05 / 2024

Kütahya Emniyet Müdürlüğü nerede

Kütahya Emniyet Müdürlüğü nerede

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılan Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünün yeni binasının inşaatının eylül ayında başlayacağını söyledi.

İŞKUR açıkladı, KPSS şartsız Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak

İŞKUR, açık iş ilanları üzerinden yeni bir personel alım ilanı açıkladı. Emniyet Müdürlüğü'ne KPSS şartı aranmadan daimi alımlar yapılacağı belirtildi. Yaş şartının aranmadığı personel alım ilanında farklı meslekler için alım yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden tapuda randevu krizi iddialarına cevap!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bugün basında çıkan "tapuda randevu krizi" başlıklı haberlere yanıt verdi. 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Rize Emniyet Müdürlüğünün eski binası yıkılıyor!

Rize'deki eski emniyet müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Millet Bahçesi'nde yer alacak İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü nerede Haberi

Kütahya Emniyet Müdürlüğü nerede

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılan Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının inşaatının Eylül ayında başlayacağını bildirdi.


Kütahya'daki huzur ve güvenin devamlılığı için gece gündüz çalışıldığını ifade eden Vali Yılmaz, "İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binamız depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılmıştı. Bununla ilgili Bölcek yolundaki İl Özel İdaresi'ne ait olan alan tahsis edildi. Alan üzerindeki Özel İdare'nin kullanmış olduğu pres ve diğer aksamlar oradan sökülüp Emet ilçesine gönderildi. Bu sayede Emet bölgesindeki sıcak asfalt çalışmalarını da yapmış olduk. Bölcek Yolu üzerindeki İl Özel İdaresi'ne ait alanda yapılacak olan Emniyet binasının ihalesi 7 Ağustos'ta yapıldı. Eylül ayının 7-8'i gibi sözleşme imzalanıp inşaat başlayacak. Tüm hizmet binaları tek bir binada toplanmış olacak. Bu şu demek; son zamanlarda Emniyet Müdürlüğümüzün...