29 / 04 / 2024

kütahya jeotermal enerji

kütahya jeotermal enerji

Simav'da 16 bin konutu jeotermal ile ısıtarak Guinnes Rekorlar Kitabına girmeyi hedefleyen Simav Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Karahan, "Konutlar jeotermal ile ısınacak. Böylece Simav olarak bacalara veda edeceğiz" dedi.

Kütahya'da jeotermal enerjiyle ısıtma sistemi yaygınlaşıyor!

Belediye Başkanı Kasım Karahan jeotermal enerjiyle ısıtma sisteminin yaygınlaşmasıyla birlikte ilçe genelinde mutluluğunda aynı paralelde artış gösterdiğini ve bundan da çok büyük sevinç ve onur duyduklarını bildirdi.

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Boz tarafından kuruldu.

Kütahya Porselen’de ateşe dayanıklı ürünlerde yüde 40 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Kütahya Porselen Türkiye’de ilk kez kendi ürettiği ısıya dayanıklı porselen markası Porflame’de yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Sağlıklı pişirme ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerin kampanyalı fiyat listesi şöyle

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kütahya'da 9 adet jeotermal alan ihale edilecek!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 5 adet jeotermal kaynak işletme sahası, 4 adet jeotermal kaynak arama sahasını ihale edecek. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Efeler Jeotermal Enerji Santrali'nde 2. ve 3. üniteler açıldı!

Avrupanın ikinci, Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali olarak nitelendirilen Efeler Jeotermal Enerji Santrali'nde 2'inci 3'üncü üniteler devreye girdi.

Kütahya'nın ilk güneş santrali 100 milyon TL'ye hayata geçiriliyor!

Türkiye'de şehirler hızla güneş enerjisiyle tanışıyor. Son durak Kütahya oldu. 100 milyona mal olacak dev santral aynı zamanda enerji araştırmalarına üs olacak.

Kütahya'ya 100 milyon liralık güneş enerjisi yatırımı!

Türkiye'de şehirler hızla güneş enerjisiyle tanışıyor. Son durak Kütahya oldu. 100 milyona mal olacak dev santral aynı zamanda enerji araştırmalarına üs olacak. İşte projenin ayrıntıları...

Kütahya'da 5 adet jeotermal kaynak sahası ihale edilecek!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından 5 adet jeotermal kaynak arama sahası 367 bin 68 TL'ye açık teklif usulü ile ihale edilecek.

Efeler Jeotermal Enerji Santrali'nin ikinci fazı tamamlandı!

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı. Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı ve santralin kapasitesi 69,9 megavata yükseltildi.

Dev Jeotermal Enerji Santrali'nde ikinci faz tamamlandı!

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı. Santralin kapasitesi 69,9 megavata yükseltildi.

Kütahya İl Özel İdaresi'nden 400 bin TL'ye satılık arama sahası!

Kütahya İl Özel İdaresi Gediz, Simav ve Domaniç'te 1 adet jeotermal işletme sahasını, 2 adet kaynak arama sahasını 4 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00'de ihaleye çıkarıyor..

Kütahya 2. OSB Atık Su Arıtma Tesisi projesi için imzalar atıldı!

Kütahya Merkez 2. OSB, Zafer Kalkınma Ajansı'nın Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sunmuş olduğu Önce Çevre, Kütahya Merkez 2. OSB Atık Su Arıtma Tesisi projesi ile mali destek almaya hak kazandı

Kütahya'da hastane için güneş enerjisi ile elektrik üretilecek!

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği, sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra, yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneliyor. Bu kapsamda Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği almak için müracaat ederek bir ilki gerçekleştirmek istiyorlar...

kütahya jeotermal enerji Haberi

kütahya jeotermal enerji


Kütahya'nın enerji zengini ilçesi Simav da 16 bin konutu jeotermal ile ısıtarak Guinnes Rekorlar Kitabına girmeyi hedefleyen Simav Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Karahan, "Konutlar jeotermal ile ısınacak. Böylece Simav olarak bacalara veda edeceğiz" dedi. 


Ekiplerin çalışmalarını bu günlerde ilçenin yüksek kesimlerinde yer alan Cuma ve Karşıyaka mahallelerinde sürdürdüğüne vurgu yapan Başkan Karahan, bir başka ekibin de Yeşilova Mahallesindeki konutlara bağlantı işiyle uğraştığını bildirdi. 



Yeni...