03 / 05 / 2024

kütahya mustafa iça

kütahya mustafa iça

İncelemelerine ilk olarak, meydan çalışmalarından başlayan Başkan İça, ardından, 30 Ağustos İlköğretim okulu önü büfeler, Gazi Kemal Mahallesi taziye evi yapımı, Hocazade Nuri Bilge Konağı butik otel restorasyonunu inceledi...

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Kütahya projesi için tarih resmen belli oldu! 448 konutluk yeni proje fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ Kütahya projesi için tarih resmen belli oldu! 448 konutluk yeni proje fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kütahya projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 495 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kütahya projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen projenin ihalesi 6 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Deprem sonrası Kütahya'da 41 bina hasar aldı!

Kütahya'da 31 Ağustos'ta meydana gelen deprem sonucunda yapılan tespit çalışmalarında 41 binada hasar tespit edildi. 

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 134 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinde yer alan 105 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

Vakıf GYO Kütahya Merkez iş merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Kütahya ili Merkez ilçesinde konumlu İş Merkezine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kütahya Gediz için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Gediz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

kütahya mustafa iça Haberi

kütahya mustafa iça


KÜTAHYA Belediye Başkanı Mustafa İça, kendin değişik mahallelerinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. 


İncelemelerine ilk olarak, meydan çalışmalarından başlayan Başkan İça, ardından, 30 Ağustos İlköğretim okulu önü büfeler, Gazi Kemal Mahallesi taziye evi yapımı, Hocazade Nuri Bilge Konağı butik otel restorasyonu, eski hal binası tescilli bina yapım işi ve AVM ve Akkent İnköy üretici pazar yeri çalışmalarını yerlerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İça'nın inceleme gezisine belediyenin bazı daire müdürleri de iştirak etti. 


Ege...