27 / 04 / 2024

kütahya okul yatırımları

kütahya okul yatırımları

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kaplaner tarafından kuruldu.

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Serdar Arpacı tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İpek Erdoğan ve Volkan Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

kütahya okul yatırımları Haberi

kütahya okul yatırımları

İnşa ettiği konut projeleriyle dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren TOKİ, eğitim yatırımlarını da sürdürüyor.

TOKİ 2021 yılı içerisindeki eğitim yatırımları kapsamında Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek. Projenin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

İhale ilanı:

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN    :    2021/165531 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1...