05 / 05 / 2024

kütahya orman müdürlüğü

kütahya orman müdürlüğü

Orman Genel Müdürlüğü'nün bu yıl uygulamaya aldığı "köy ormanları" projesi kapsamında Kütahya'da 176 bin ceviz ve badem ağacı dikilecek. Dikilip bakımı yapıldıktan sonra köylülere kurayla dağıtımı yapılacak...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çok sayıda personel alımı yapacak! Hemen bakın!

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan doğrultusunda başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili tüm merak edilenler paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal kalkınmayı desteklemek için yapılan hibe desteği için başvuru sonuçları açıklandı. İlgili olan illerin Tarım ve Orman Bakanlığı müdürlüklerinde bu sonuçlar liste olarak yayınlandı.

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde KPSS şartsız daimi personel alacak! Başvurular başladı! Sakın kaçırmayın! 

İş arayanlar kamu kurumlarının KPSS şartsız personel alım ilanlarını da arama motorlarında sık sık araştırıyor. Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde KPSS şartsız personel alacak...Başvurular başladı... Sakın kaçırmayın...

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? OGM şehir şehir isim listesi!

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları il il açıklanmaya devam ediyor. OGM kura sonuçları 2022 sorgulama sık sık araştırılıyor. Peki, OGM 5 bin işçi alımı kura sonuçları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Muğla'da tapu şoku: Orman müdürlüğü tapuları tanımıyor!

Türkiye’nin bazı kentlerinde olduğu gibi Muğla’da da vatandaşların atadan kalma tapulu arazi ve evlerine Orman Müdürlükleri tarafından orman alanı içinde kalması sebebiyle “Rıza-en terk edin” şeklindeki yollanan mektuplar vatandaşı şoka uğrattı.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden tapuda randevu krizi iddialarına cevap!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bugün basında çıkan "tapuda randevu krizi" başlıklı haberlere yanıt verdi. 

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü'nden 21.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi için ihale 13 Şubay'ta yapılacak. 

Kütahya Pazarlar'da dönüşüm için ilk adım atıldı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi için ilk adım atıldı. Proje kapsamında Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ihale düzenlendi.

LAV Genel Müdürlük Ofisi'nde OSO Mimarlık imzası!

OSO Mimarlık, LAV Genel Müdürlük Ofisi projesinde 2 bin 600 metrekarelik alanda düzenlediği açık ofis kurgusunda marka logosunu bir iç mekan ögesine dönüştürmeyi başarmış...

kütahya orman müdürlüğü Haberi

kütahya orman müdürlüğü


Orman Genel Müdürlüğü'nün bu yıl uygulamaya aldığı "köy ormanları" projesi kapsamında Kütahya'da 176 bin ceviz ve badem ağacı dikilecek. Projeyle Kütahya'nın 12 ilçesine bağlı 80 köyde, 4 bin dekarlık bir alanda 176 bin ceviz ve badem ağacı dikilip bakımı yapıldıktan sonra köylülere kurayla dağıtımı yapılacak. 


Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Domaniç ilçesine bağlı Camlıca köyünde bin 200 ceviz fidanının dikimi için gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, ecdadın çınar diktiği yerlere kendilerinin ceviz fidanı diktiklerini söyledi.


İl Genel Meclisi'nde önümüzdeki yılın bütçe çalışmalarının devam ettiğini ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne 600 bin lira bir bütçe ayrıldığını bildiren Yılmaz, şunları bildirdi: 


''Bu kaynak genellikle, meyvecilik, hayvancılık ve yem bitkilerinin desteklenmesi yönünde kullanılacak. Bütçe geçtikten sonra önümüzdeki yılın başında şahıs bazında dağıtımı yapılacak. Bunun dışında...