04 / 05 / 2024

Kütahya TOKİ sözleşmeleri ne zaman yapılacak

Kütahya TOKİ sözleşmeleri ne zaman yapılacak

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Akkayalar mevkisine Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 105 konutun sözlesme tarihlerinin 22 Eylül 2014 tarihi ile 25 Eylül tarihleri arasında yapılacağı bildirildi

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira sözleşmelerinde 10 yıllık süre nasıl hesaplanır? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sert rüzgarlar eserken pek çok kişi de kira sözleşmeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira sözleşmelerinde 10 yıllık süre nasıl hesaplanır? 

2 ayda 420 bin ev sahibi denetlendi! Kira sözleşmeleri artık E-devlet üzerinden yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada vergi kaçıran ev sahiplerinin takibini sıkılaştırdıklarını belirterek, 2 ayda 420 bin denetim yapıldığını, kira sözleşmelerinin de artık e-devlet üzerinden yapılacağını dile getirdi.

Kira sözleşmesinde e-kontrat sistemiyle bölgedeki kiralık evler haritalandırılacak! İşte sistemin faydaları...

Artık kira sözleşmeleri de e-kontrat şeklinde yapılabilecek. İşte kirada e-kontrat sistemi ile ilgili detaylar...

Kamu işçilerinin maaş zammı ne kadar olacak? 2023 kamuda 700 bin işçiye maaş zammında son dakika! Sözleşme ne zaman?

700 bini aşkın işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Peki kamu işçilerinin maaş zammı ne kadar olacak?

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracılar ve ev sahipleri arasında yıllık olarak imzalanan sözleşmeye kira sözleşmesi denir. Bu sözleşmede hem kiracıyı hem de ev sahibinin haklarına yer verilir.

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31962 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Sağlık Bakanlığı'ndan sözleşmeli kadro müjdesi! Bakan Koca resmen açıkladı! Sözleşmeli kadroda yeni uygulama geliyor! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sözleşmeli kadro ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Sağlık Bakanlığı'nda sözleşmeli kadroyla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kira sözleşmesi hangi durumlarda feshedilebilir?

Kira sözleşmesine dair hükümler 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu’nda (TBK) düzenlemiştir. Kira sözleşmeleri her iki tarafa borç yükleyen ve sürekli edimli bir sözleşmedir. Peki, Kira sözleşmesi hangi durumlarda feshedilebilir? İşte tüm merak edilenler...

1 yıllık kira sözleşmesi sona erince ne olur?

Kira sözleşmeleri, karşılıklı borç yükleyen ve süreklilik arz eden bir sözleşme türü olarak karşımıza çıkıyor. Gayrimenkul kiralama süresince yerine getirilmesi gereken tüm yükümlülüklerin kira sözleşmelerinde belirtilmesi gerekiyor...

1 yıllık kira sözleşmesi bitince ne olur? Kira sözleşmesi bitince kiracı evi ne zaman boşaltmalıdır?

Kira sözleşmeleri hem kiracı hem de ev sahibi tarafından bağlayıcılığı bulunan belgelerdir. Bu sözleşmede belirtilen maddelerden en önemlisi ise kiralamanın başlangıç ve bitiş tarihleridir. Peki,1 yıllık kira sözleşmesi bitince ne olur? Kira sözleşmesi bitince kiracı evi ne zaman boşaltmalıdır? İşte

Panora GYO 2021'de 2 milyon TL'lik kira sözleşmesi düzenledi!

Panora GYO tarafından yıllık toplam kira geliri yaklaşık 1 milyon 983 bin TL olan ve 2021 yılı için farklı tarihlerde düzenlenen kira sözleşmeleri, Funda Pastanesi, Utopian, Maiame, Dyson, Nespresso, Kısmet By Milka, Altınbaş, Fakir şeklinde açıklandı.

Kütahya TOKİ sözleşmeleri ne zaman yapılacak Haberi

Kütahya TOKİ sözleşmeleri ne zaman yapılacak


Kütahya'nın Pazarlar îlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Akkayalar mevkisine Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 105 konutun sözlesme tarihlerinin 22 Eylül 2014 tarihi ile 25 Eylül tarihleri arasında yapılacağı bildirildi. TOKİ'nin Pazarlar ilçesinde yaptığı 105 konutun sözleşmeleri 22-25 Eylül tarihlerinde yapılacak. 

Ziraat Bankası Pazarlar şubesinde yapılacak olan sözleşmeleri, 21 Ağustos 2014 Perşembe günü yapılan çekilişle konut almaya hak kazananlar imzalayacak. Konu ile ilgili yapılan açıklamadaki Ağustos 2014 Perşembe günü yapılan çekilişle, TOKİ konutlarından daire almaya hak kazanan vatandaşların, en geç 25 Eylül 2014 Perşembe gününe kadar sözleşmelerini imzalamaları gerektiği bildirildi. 

Açıklanan tarihe kadar sözleşme imzalamayanların konut hakkı iptal olmakla birlikte, yatırdığı peşinatı alabilecek. Yine sözleşme tarihine kadar, hak sahiplerinin bu konutu almaktan vazgeçip parasını alabileceği gibi, becayiş de yapabileceği belirtildi.



Eskişehir...