18 / 05 / 2024

kütahya turizmi gelişiyor mu

kütahya turizmi gelişiyor mu

Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'da bitme aşmasına gelen 4 yıllık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'na kontenjan verilmesiyle birlikte Kütahya'nın turizm kenti olma yolunda önemli aşama kaydettiğini söyledi.

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Enne, İnköy ve Parmakören Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

Kütahya'da arazi toplulaştırma kararı!

Kütahya Aslanapa'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Kütahya Merkez Parmakören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Parmakören Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi kararlaştırıldı.

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya'nın Merkez İlçesi İnköy Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar, Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kütahya Teknopark binasının inşaatı başladı!

Kütahya Dumlupınar Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOPARK) binasının inşaat ruhsatının alınarak yapımına başlandığı bildirildi.

Kütahya Tavşanlı'nın çehresi değişiyor!

Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Geleceği birlikte inşa ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle ilçemizin çehresini değiştiriyoruz" dedi.

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri kura çekimi!

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri kura çekimi bugün gerçekleşiyor. Dairelerin 80 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı projede 240 ay vade uygulanıyor.

Kütahya'nın çehresi değişiyor!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek...

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

Kütahya şantiye alanına döndü!

Kütahya Belediyesinin 120 ayrı noktada başlattığı çalışmalar son hızı ile devam ediyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun seçim beyannamesinde yer alan projeler tek tek hayata geçiyor.

Kütahya İnköy TOKİ başvuru şartları 2015!

TOKİ Kütahya İnköy Evleri satış fiyatları henüz netleşmedi. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede 300 konut satışa sunuluyor. İşte Kütahya İnköy TOKİ başvuru şartları 2015...

Kamil Saraçoğlu: Kütahya değişiyor ve dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kentin büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu kaydetti. Saraçoğlu, seçim öncesi vaad edilen projelerden 20'sinin ilk 9 ay da hayata geçirildiğini bildirdi.

kütahya turizmi gelişiyor mu Haberi

kütahya turizmi gelişiyor mu

Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'da bitme aşmasına gelen 4 yıllık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'na kontenjan verilmesiyle birlikte Kütahya'nın turizm kenti olma yolunda önemli bir aşama daha kaydettiğini söyledi. Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu yaptığı açıklamada, "Kütahya tarihi, doğası, kaplıcaları, sanatı ve yerel zenginlikleri ile çok önemli bir turizm potansiyeline sahip olmakla birlikte şimdiye değin bu konuda hak ettiği yeri alamamıştır. Turizmi  Kütahya'nın gelişip kalkınmasında önemli bir yol haritası olarak görüyoruz" dedi. 


Haber Tavşanlı...