07 / 05 / 2024

kütahya yapı fuarı

kütahya yapı fuarı

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuar 22 Mayıs gününe kadar açık olacak. Fuarda ’bina güvenliği ve alınacak tedbirler’ ve ’kentsel dönüşüme dair her şey’ konulu 2 ayrı sempozyum da düzenlenecek.

5 soruda TOKİ Kütahya Sosyal Konut Projesi 2022! Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Kütahya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 16 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi'nde 40 iş yeri yapılacak!

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Kütahya'ya YHT projesi yapılacak mı?

Kütahya'ya yapılması planlanan hızlı tren projesi olup olmadığı ve Zafer Havalimanı'nın yolcu sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya'da 9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü 8 milyon 992 bin 602 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde!

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap hastanenin mevcut durumunu sordu..

TOKİ Kütahya Dumlupınar projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Dumlupınar'da hayata geçireceği 126 konutun ihalesi yapıldı.

Kütahya'da işyeri yapım karşılığı kiralama ihalesi 29 Ağustos'ta!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım karşılığı uzun süreli kiralama ve işletme işi ihale ediyor. İhale 29 Ağustos'ta yapılacak...

kütahya yapı fuarı Haberi

kütahya yapı fuarı

Frig Fuarcılık tarafından organize edilen Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı törenle ziyarete açıldı.


Fuarın açılış töreninde konuşan Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, fuarda inşaat, yapı denetim, bahçe dekor, sigorta, banyo, mutfak, güvenlik sistemleri, prefabrik, seramik, boya, güneş enerjisi gibi ev yaptırmak ve yenilemek isteyenlerin ihtiyaçlarının karşılanabileceği stantların açıldığını kaydetti.


Fuarda 52 firmanın yer aldığını belirten Varol, "Evini yenilemek isteyenler, ev yaptıranlar, kentsel dönüşüm konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler ’Kütahya Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri ve Isıtma-Soğutma Teknolojileri Fuarı’nda evleri için her şeyi bir arada bulabilecekler. Ulaşım için şehir merkezinden fuara özel ücretsiz servisler tahsis edildi.Halkımız bu servislerden faydalanabilirler. Bizi bu fuarda yalnız bırakmayan Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne, Ticaret ve Sanayi Odası’na, Mimarlar Odasına, İnşaat Mühendisleri Odası’na...