18 / 05 / 2024

kütahyada evin balkonu çöktü

kütahyada evin balkonu çöktü

Simav ilçesinde, "gelin alma" sırasında iki katlı bir evin balkonunun çökmesi sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Olayda yaralananlar, araçlarla ve 112 Acil Servis ekiplerince Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

Ortak Konut Kredisi nasıl çekilir? Ortak kredi çekip 5 Kişi aylık 20 bin TL ödüyor...

Son zamanlarda artan kredi faizi oranlarından dolayı 'Ortak konut kredisi'ne ciddi talep oluşmakta. Buna göre, bu tarz kredi türünde 5 kişiye kadar ortak kredi çekilerek konut alınabiliyor. Böylece, 3 milyon liralık bir evin aylık ödemesi 20 bin lira oluyor.

En kötü evin fiyatı 3-4 milyon TL, en ucuz kira 15 bin TL!

Hem kiralık hem konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Kiracı mağduru olan, kira davası 20 ayın ardından biten Uzman Doktor Dağıstan Ayan, X hesabından konuya ilişkin rakam verdi. İşte Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.

Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’da müthiş fırsat! Seçili 2'li ürün alımına 1750 TL indirim!

Özellikle ev hanımlarının gıda ürünlerini güvenli bir şekilde, bozulmadan ve uzun süre saklamak için kullandıkları derin dondurucular artık her evin olmazsa olması haline geldi. Bu nedenle beyaz eşya firmaları da cazip fiyatlı ve yüksek teknoloji içeren derin dondurucular üretmeye başladı.

Konut tercihlerinde deprem etkisi! Artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığı sorgulanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konutta tercihler resmen değişti. Konut alacaklar artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığını sorguluyor. 

10 bin liralık evin kirası 6 bin liraya düşecek! Uzman isimden flaş açıklama! Kira fiyatlarına ne oluyor?

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, ev kiralarının önümüzdeki yıl düşeceğini iddia etti. Aşa, “İddia ediyorum, 10 bin liralık evin kirası 6 - 7 bine inecek" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Hangi şehirde konut fiyatları fırladı?

Türkiye'deki ekonomik krizle beraber ev ve araç sahibi olmak bir lüks oldu ve zorlaştı. İstanbul'da en kötü evin kira tutarı bin 500 Türk Lirası'ndan fazla. Yalnızca kiralık ev fiyatları değil satılık konut fiyatları da uçuşa geçmiş durumda.

Katar, Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacak!

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lolwah Al Khater yaptığı açıklamada, Katar'ın Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacağını söyledi.

kütahyada evin balkonu çöktü Haberi

kütahyada evin balkonu çöktü


Kütahya'nın Simav ilçesinde, "gelin alma" sırasında iki katlı bir evin balkonunun çökmesi sonucu çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. 


Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Hüsün Mahallesi'nde Mehmet Sarcan'a ait iki katlı betonarme evde, "gelin alma" sırasında balkona çıkan birçok kişi balkonun çökmesi üzerine aşağıya düştü.


Olayda yaralananlar, araçlarla ve 112 Acil Servis ekiplerince Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi'ne...