15 / 05 / 2024

Kütahyada ikinci OSB

Kütahyada ikinci OSB

Altyapı çalışmalarını tamamlamak üzere olan Kütahya İkinci Organize Sanayi Bölgesi hızlı büyüyor. Bölgede seramik başta olmak üzere mobilya ve makine sektörüne yönelik yatırımlar dikkat çekiyor.

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

"Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman, hangi tarihte?" sorusunun cevabı sık sık arama motorlarında araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı! Binlerce sağlıkçı bu haberi bekliyor!

"Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman?" sorusu arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Gerçekleştirilen alımla ilk olarak 45 bin 500 personel alımı gerçekleştirilmişti. Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı çerçevesinde ise 85 bin personel alınacak.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı başladı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı 2'nci personel alımı detayları! 

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı için tüm gözler gelecek son dakika açıklamasına çevrildi. Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı başladı mı? 2023 Sağlık Bakanlığı 2'nci personel alımı detayları! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı! Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman? Bakandan açıklama geldi mi?

Sağlık Bakanlığı ikinci alım yapılacak mı, ne zaman yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı ikinci alıma dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli mi? Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli oldu mu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Asgari ücret toplantısından hemen önce kritik açıklama!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2023 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için 14 aralık'ta ikinci kez toplanacak. Toplantı öncesinde işçiler adına son açıklama, Hak-İş Genel Başkanı Arslan'dan geldi. İşte detaylar...

Vatandaşa müjde! İkinci el arabalarda yeni dönem!

Fabrika çıkışlı ikinci el araç döneminin 2023 yılında başlayacağı belirtilirken Renault, Fransa ve İspanya'da uygulanan sistemi Türkiye'ye getireceğini açıkladı.

Altın küpelerde büyük kampanya! İkinci ürüne yüzde 50 indirim! Aris pırlanta 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Aris pırlantada altın küpe almak isteyenler için ikinci fırsat sunuldu. Altın küpelerde ikinci ürüne net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpeler kaç TL? İşte Aris Pırlanta altın küpe fiyat listesi 12 Ekim 2022...

Kütahyada ikinci OSB Haberi

Kütahyada ikinci OSB

Kütahya İkinci Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulum çalışmalarına Mayıs 2005 tarihinde başlandı. Bakanlık onayıyla bölge Mayıs 2006 tarihinde Kütahya İl Özel İdaresi yüzde 33, Kütahya Belediyesi yüzde 33, Kütahya Sanayi ve Ticaret Odasının da yüzde 33 ortaklığıyla tüzel kişilik kazandı. 


Kütahya Merkez İkinci OSB, Kütahya - Eskişehir karayolu üzerinde Kütahya İl Merkezine 6 kilometre mesafede yer alıyor. Bölgenin büyüklüğü 349 hektar. 


Yaklaşık 100 hektarlık bir alan da genişleme sahası olarak revize edilmiş durumda. Konumu itibariyle büyük metropollere eşit uzaklıkta bulunan bölgenin içinden demiryolu hattı geçiyor. Demiryolu çalışmaları doğrultusunda OSB içine ortak kullanıma açık demiryolu yükleme rampası yapılması için gerekli çalışmalar devam ediyor. Zafer Havaalanına 50 kilometre, Gemlik Limanı'na 220 kilometre mesafede olması, bölgeyi ulaşım ve deniz yolu taşımacılığı yönünden de avantajlı...