09 / 05 / 2024

kuveyt gayrimenkul 2013 ruhsatsız firmalar

kuveyt gayrimenkul 2013 ruhsatsız firmalar

Eylülde yapılması planlanan ancak Türkiye'deki bitmemiş inşaat projelerinin Kuveyt'te de mağdurlar yarattığı gerekçesi ile ertelenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı dün açıldı. Ruhsatsız projeler Türk standı yerine Kuveytli acentelerle fuara katıldı...

ECB: Gayrimenkul kredileri 2013'ün son çeyreğinden bu yana ilk defa düştü!

ECB, gayrimenkul kredi standartlarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre, gayrimenkul kredileri 2013'ün son çeyreğinden beri ilk defa düştü...

Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planlıyor!

KT Portföy Genel Müdürü Tayfun Özkan, Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planladıklarını açıkladı...

Realtyport İstanbul Kuveyt merkez ofisini açtı!

Uluslararası gayrimenkul sektörünün öncü firması olan Realtyport İstanbul Kuveyt Merkez Ofisini açtı. Realtyport İstanbul 2013 yılından beri uluslararası gayrimenkul danışmanlığı konusunda faaliyet göstermektedir.

Bursa gayrimenkul sektöründe kendini kanıtlayacak!

İMSİAD Üyeleri Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Bursa sanayide kendisini dünyaya kanıtladı, gayrimenkulde de kanıtlayacak" dedi.

Batışehir'in 2013 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yaptığı açıklamada Batışehir ve de Arnavutköy 'de yer alan 14 parselin 2013 Yıl Sonu Revize Gayrimenkul Değerleme Raporlarını yayınladı.

Emlak Konut Elite City 2013 gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu ' nda Elite City projelerinin 2013 Yıl Sonu Revize Gayrimenkul Değerleme Raporları yayınlandı...

Öğrenci yurtları ihtiyacı karşılayamıyor!

EVA Gayrimenkul, 2013 yılı itibariyle İstanbul'da öğrenim gören üniversite öğrencilerinin yüzde 35 ila 40'ının şehir dışından geldiğini, ancak sadece yüzde 35'inin barınma imkânı bulabildiği sonucuna vardı.

Kuveyt Emlak Forumu Türk gayrimenkul şirketlerini ağırladı!

Türkiye'deki 25. yılını kutlayan ve katılım bankacılığı sektöründe sağlam adımlarla ilerleyen Kuveyt Türk, Türkiye'nin prestijli gayrimenkul projelerinin yer aldığı Kuveyt Emlak Forumu'nda Türk gayrimenkul şirketlerini ağırladı...

Edip Gayrimenkul 2013 yılı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Paltformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul 2013 yılı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı!

Projebeyaz Kuveyt ve Dubai’deki gayrimenkul fuarlarına katıldı. Geçen hafta Kuveyt ve Dubai’ deki gayrimenkul fuarlarına iki ayrı ekiple katılan Projebeyaz International, fuarlardan yeni bağlantılarla ve ilişkilerini tazelemiş olarak döndü.

Türk Gayrimenkulleri Kuveyt’e Projebeyaz International ile gidiyor!

Yurt dışı faaliyetlerini yürütmek için şirket çatısı altında kurulan Projebeyaz International, bugün başlayan Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’den gayrimenkulleri tanıtıyor. Projebeyaz, Körfez çıkarmasını genişleterek sürdürüyor...

Babacan Yapı projelerini Kuveyt'te tanıtacak!

Babacan Yapı Kuveyt Gayrimenkul fuarına Güneşli Express, Crown Deluxe ve Crown Palace projeleriyle katılıyor. Şirket son projesi Crown Palace için bu fuarda ön talepleri toplayıp, ön rezervasyonları gerçekleştirecek.

İdealist Gayrimenkul 2013 genel kurul toplantısını tescilledi!

İdealist Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 genel kurul toplantısını tescilledi.

kuveyt gayrimenkul 2013 ruhsatsız firmalar Haberi

kuveyt gayrimenkul 2013 ruhsatsız firmalar

Eylülde yapılması planlanan ancak Türkiye'deki bitmemiş inşaat projelerinin Kuveyt'te de mağdurlar yarattığı gerekçesi ile ertelenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı dün açıldı. Ruhsatsız projeler Türk standı yerine Kuveytli acentelerle fuara katıldı.


Eylül ayında Kuveyt Ekonomi Bakanlığı tarafından "Kuveytlileri bitmemiş inşaat projeleriyle mağdur eden inşaat şirketlerinin varlığı' gerekçe gösterilerek ertelenen gayrimenkul fuarı dün "Onur Ülke Türkiye" sloganıyla kapılarını açtı. 


KUVEYT 19 TÜRK FİRMA KATILDI


 3 gün sürecek fuara, Türkiye'deki projelerinin ruhsatlı ve risk taşımadığını resmi makamlarca ispatlayan 19 Türk şirketi katıldı. Türkiye'deki inşaatlarında ruhsat engeline takılan bazı inşaat şirketlerinin de projelerini Kuveytli acenteler eliyle fuarın Türk standınm dışında kalan bölümünde tanıttığı dikkat çekti. 


Çoğunluğunu Esenyurt'ta imar planına uygun yapılmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulanların oluşturduğu bu projeler, Kuveyt vatandaşlarına konut satmak için seferber olan Türk inşaat şirketlerinin tepkisini...