18 / 05 / 2024

Kuveyt Gayrimenkul Birliği Genel Başkanı Tevfik Ahmed El Cerrah konut yatırımı

Kuveyt Gayrimenkul Birliği Genel Başkanı Tevfik Ahmed El Cerrah konut yatırımı

Kuveyt Gayrimenkul Birliği Genel Başkanı Tevfik Ahmed El Cerrah çok sayıda Kuveytli'nin ikinci ev tercihi için İstanbul'u seçtiğini söyledi

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği açıkladı! Gayrimenkulde değerleme hizmet oranı pahalı değil

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, SPK’dan lisanslı olan gayrimenkul ve varlık değerlemesinde bulunan uzmanların ve değerleme firmalarının kira uyuşmazlıklarındaki arabuluculuk seviyesindeki fiyat belirlemeden çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gayrimenkulde Türkiye-Azerbaycan işbirliği yapıldı!

Eva Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Azerbaycan’ın önde gelen değerlendirme şirketlerinden Vecon Danışmanlık LLC ile işbirliği sözleşmesine imza attı. İşte ayrıntılar...

Vilayetler Birliği'nden İstanbul ve Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Emlakjet ve TÜGEM'den sektörel işbirliği!

Emlakjet ve TÜGEM arasında gayrimenkul sektörüne katkı sağlamak amacıyla ortak faaliyetler yürütme konusunda etkin işbirliği yapıldı...

Global Real Estate Development ve Knight Frank iş birliği yaptı!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul markası GRED (Global Real Estate Development) ile dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirdi.

Türkiye Katılım Bankaları Birliği'nden Diyanet Vakfına gayrimenkul bağışı!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB), Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) yüksek öğrenim öğrenci yurdu olarak kullanılmak üzere gayrimenkul bağışı gerçekleştirdi.

Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 34. Toplantısı'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı" dedi.

Tapu.com iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı!

Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri ciddi alıcılarla buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, yeni anlaşmalarla beraber iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı.

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

Kuveyt Gayrimenkul Birliği Genel Başkanı Tevfik Ahmed El Cerrah konut yatırımı Haberi

Kuveyt Gayrimenkul Birliği Genel Başkanı Tevfik Ahmed El Cerrah konut yatırımı

Kuveyt Gayrimenkul Birliği Genel Başkanı Tevfik Ahmed El Cerrah yaptığı açıklamalarda Kuveytli'lerin ikinci evlerini İstanbul'dan aldığını söyledi, Tevfik Ahmed El Cerrah sözlerine Türkiye'deki diğer kentlerinde emlak pazarına açılması gerektiğini...