11 / 05 / 2024

Kuyaş Gayrimenkul asılsız haber açıklama

Kuyaş Gayrimenkul asılsız haber açıklama

Kuyaş Gayrimenkul'ün kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. Bu nedenle özellikle sosyal medya ve diğer ağlarda hakkımızda çıkan haber ve yorumlara itibar edilmemesi hususunda bilgilendirmede bulundu.

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'daki 4 bin 562 deprem konutunun inşası tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenmişolan Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 4 bin 562 kalıcı konutun inşası hız kesmeden sürüyor.

BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması geldi; Doğalgaz iddiasına cevap verdiler

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), son günlerde sosyal medyada dolaşan ve Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom'un BOTAŞ'ı devralacağına dair iddiaları yalanladı. BOTAŞ yetkilileri, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

İl Özel İdare 4 taksitle iki gayrimenkul satacak! 

Iğdır İl Özel İdaresi, 4 taksitle iki gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden flaş ‘promosyon’ açıklaması! İddialar asılsız

EGM, teşkilat mensuplarının maaş promosyonları ile ilgili iddialara yönelik, yazılı bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci'den son dakika ayçiçek yağı açıklaması! Stoklar...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ülkemizin yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunmaktadır, asılsız iddialara itibar etmeyin, endişe edilecek bir durum söz konusu değildir." dedi.

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye bedeli ile A.Laıbı Bahd Al-Malıkı tarafından kuruldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Vehbi Aluçlu'dan bina girişlerine deprem dayanım raporları asılsın önerisi!

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Vehbi Aluçlu Malatya'daki çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada binaların girişlerine deprem dayanım raporlarının asılmasını önerdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün kar dağıtım politikası önerisi onaylandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün söz konusu politikanın her yıl tekrar değerlendirilmesinin, şirketin 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'na önerilmesine, katılanların oy birliği ile karar verildi. 

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Edip Gayrimenkul bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Edip Gayrimenkul, bağımsız denetimlerinin yapılması konusunda "MGI Bağımsız Denetim A.Ş."nin seçilmesine ve Bağımsız Denetim Şirketi seçiminin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi. 

Kuyaş Gayrimenkul asılsız haber açıklama Haberi

Kuyaş Gayrimenkul asılsız haber açıklama

Kurumcukent Gayrimenkul Yatırımları (Kuyaş Gayrimenkul), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcıların bilgilendirilmesi hakkında açıklama yaptı.

Kuyaş Gayrimenkul'ün kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. Bu nedenle özellikle sosyal medya ve diğer ağlarda hakkımızda çıkan haber ve yorumlara itibar edilmemesi hususunda bilgilendirme yaptı. 

Kurumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. Bu nedenle özellikle sosyal medya ve diğer ağlarda hakkımızda çıkan haber ve yorumlara itibar edilmemesi hususunda paydaşlarımızı bilgilendirmek isteriz.

Saygılarımızla,