19 / 05 / 2024

kuyumcu kent altın saklama merkezi

kuyumcu kent altın saklama merkezi

Tükiye'nin ilk altın ve elma saklama merkezi İstanbul'da kurulacak. Kuyumcu Kent yakınındaki Basın Ekspres yolu üzerinde inşa edilecek. Altın Saklama Merkezi'nde Altın Borsası ve Merkez Bankası'nı altınları saklanacak.

Yatırım yapacaklar dikkat! Altın mı, toprak mı?

Enflasyon karşısında parasının değerini korumak isteyen vatandaş, en karlı yatırımın hangisi olduğunu araştırıyor. Dolar mı, faiz mi, altın mı derken, kuyumcu ve yatırımcı Aksel, en çok paranın topraktan kazanılacağını söyledi.   

Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

Kuyumcu esnafından altın fiyatları hakkında bazı tahminler geldi. Şu an altın almak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de 'Gram altın düşecek mi?' sorusudur. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarıyla ilgili bazı tahminlerde bulundu. 

Gram altının 8 bin TL olacağını duyan kuyumculara akın etti! Bomba tahmin hakkında detaylar!

Gram altın fiyatlarının 8000 TL'ye yükseleceği haberleri kısa sürede yayıldı ve birçok kişi kuyumcu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Altına yatırım yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiği uyarısı yapılarak uzmanlar tarafından gram altın fiyatlarının sıçrama yapacağı tarih belirtildi. İşte detay

Kahramanmaraş depremi altını vurdu! Altın üretimi durdu! Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar oldu?

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 700 kuyumcu atölyesi, üretimini durdurdu. Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar oldu? Kahramanmaraş altın fiyatları kaç TL? 16 Mart 2023 Kahramanmaraş altın fiyatları.

Altın artık güvenli liman değil mi? Kuyumculardan büyük uyarı

Altının son dönemlerde yaşadığı gerilemeler hem altın satıcılarını hem de altın yatırımcılarını tedirgin etti. Kuyumcu esnafı, elindeki altını satmak isteyenleri ise bir süre sabretmeleri hususunda ikaz etti.

Elinizdeki altınları bozdurmayın! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Net rakam şimdi geldi! 

Altın fiyatları son günlerde hızla yükselmeye başladı. Gözler altına çevrilirken Kuyumcu Cengiz Çiftçi gram altının geleceği net rakamı açıkladı. Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Elinizdeki altınları bozdurmayın!

Altın dip yaptı vatandaş kuyumcuya koştu! Esnaf uyardı bu düşüş...

Gram altın fiyatlarının büyük bir düşüşe geçmesinin ardından vatandaşlar kuyumculara akın etti. Kuyumcu esnafından yatırımcılara önemli uyarılar geldi.

Kuyumculardan altın yatırımcılarına çarpıcı uyarı!

Gram altın fiyatlarının büyük bir düşüşe geçmesinin ardından kuyumcu esnafından yatırımcılara önemli uyarılar geldi.

Altına 'gurbetçi' müdahalesi... Altın yatırımcısını yakından ilgilendiren detaylar...

Mustafa Aslan adlı  kuyumcu, geçen yıl 80 euro olan çeyrek altın fiyatının bu yıl 92 euro olduğunun altını çizerek "Altın euroya karşı daha fazla prim yaptı. O sebepten dolayı gurbetçi arkadaşlarımız euro yerine altını tercih etti." ifadelerini kullandı.

Kuyumcularda bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları 2 Haziran 2022!

Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyen vatandaşlar bugün kuyumculardaki altın fiyatlarını merak ediyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar oldu? İşte son dakika kuyumcu altın fiyatları 2 Haziran 2022...

Gram altın fiyatı 984 lira oldu! İşte son dakika kuyumcu altın fiyatları 25 Mayıs 2022

Altın fiyatları yeni işlem gününde de yukarı yönlü  hareket etmeye devam ediyor. Gram altın 984 liraya yükseldi. Peki Çeyrek altın, tam altın, Cumhuriyet altını kaç lira? İşte Kuyumcu altın fiyatları 25 Mayıs 2022...

Gram altın rekora koşuyor! Altın neden yükseliyor? Kuyumcu altın fiyatları canlı 24 Mayıs 2022...

Gram altın fiyatları sabah erken saatlerden itibaren yurt içi piyasalarda yakından takip ediliyor. Güne 964 liradan başlayan gram altın, 5 lira artarak 969 liraya yükseldi. Peki çeyrek altın, tam altın 22 ayar altın fiyatları ne kadar oldu? İşte Kuyumcu altın fiyatları canlı 24 Mayıs 2022... 

Kimse ekranlara inanmasın dedi, herkes kuyumculara hücum etti! Kuyumcu altın fiyatları 17 Mayıs 2022...

Altın fiyatlarında son durum milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler gram altın ne kadar? Çeyrek, Cumhuriyet altını ve tam altın fiyatlarını merak ediyor. Altın fiyatlarını yakından takip edenler için Altın kahini İslam Memiş uyardı...

kuyumcu kent altın saklama merkezi Haberi

kuyumcu kent altın saklama merkezi

Yabancılar da istiyor


Finans merkezi olarak adlandırılan Ataşehir'in Genel Müdürlük düzeyinde olduğunu ifade eden Metiner, "Borsa İstanbul'da işlem gören Altın Borsasının^ üyelerinin hepsi ya burada olacaklar ya da altınlarını gelip buradan alacaklar" dedi. Dünya standartlarında bir yapı yapacaklarını ve binanın 50 milyon dolara mal olacağını açıklayan Metiner, "Bina, bütün bankaların ve Merkez Bankasının dahil altın saklama merkezi görevini yapacak. Çünkü, bankaların kasaları da çok fazla altın saklamaya müsait değil. 


Onlar paraya göre düzenlenmiştir. Yani Merkez Bankasfnın, bankaların ve Borsa İstanbul'un altınları burada saklanacak inşallah" dedi. Metiner, aynı zamanda Kafkasya, Ortadoğu ve Balkanların da saklama merkezi için talepleri olduğunu sözlerine ekledi. 


İstanbul altın ve elmas üssü olmak için kolları sıvadı. Merkez Bankası ve Altın Borsası'nda işlem gören altınlar, artık Basın Ekspres'de kurulacak1 Borsa...