03 / 05 / 2024

Kuzey Beton yeni hedefleri

Kuzey Beton yeni hedefleri

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Kuzey Beton, sektöründe marka olma yolunda. Merkezi Ladik'te bulunan Tutanoğlu Çimento'ya bağlı olarak çalışan Kuzey Beton Limitet şirketi yaklaşık bir yıl önce girdiği sektörde istikrarlı bir büyüme sürdürüyor...

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili raporlar peş peşe hazırlanıyor. DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Konutta atılan adımlar hazır beton sektöründe heyecan yarattı!

İlk Evim İlk İşyerim, Yeni Evim Konut Finansman Programı gibi uygulamalar hazır beton sektöründe de heyecan yarattı. İşte detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu yeni yatırımlara yön oldu. Güzergâha son 1 ayda 10 milyarlık yatırım sağlandı. Otoyol, turizm, gayrimenkul ve sanayi gibi sektörlere büyük katkı sağladı. 

Gayrimenkulde yeni gözde Kıbrıs oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), hem Türklerin hem de yabancı turistlerin favori tatil yerlerinden. Kıbrıs, pandemiyle beraber ise gayrimenkulde yeni gözde oldu. Peki Kıbrıs'ta ev fiyatları ne kadar? En çok talep hangi tip konutlara geliyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi!

Türkiye Hazır Beton Birliği, yeni çevreci yaklaşımlar konusu ile ilgili olarak farkındalığı artırmak için “Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi” hazırladı.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesiminin inşaatı bitti!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hasdal-Habipler-Başakşehir etabı olan 7. kesiminde inşaat çalışmaları tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin yarın hizmete açılacağını dile getirdi. 

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun yeni kesimleri yarın trafiğe açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda bulunan TEM-İzmit-1 Kavşağı ile TEM-Akyazı Kavşağı arası kesim yarın hizmete açılıyor. 

Sağlıklı yapılar için beton takip sisteminde yeni dönem!

Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay 30 Kasım itibariyle yürürlüğe giren beton takip sistemindeki yeniliklerle ilgili açıklamalar yaptı.

İnşaat sektörüne yeni düzenleme geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yeni yapılacak inşaatlardaki beton kalitesinin daha aktif kontrolünün yapılması için yeni bir uygulama hayata geçiriyor. Beton numuneleri artık şantiye sahasında özel oluşturulacak saklama alanındaki muhafaza kutularında tutulacak.

Kuzey Beton yeni hedefleri Haberi

Kuzey Beton yeni hedefleri

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Kuzey Beton, sektöründe marka olma yolunda Merkezi Ladik'te bulunan Tutanoğlu Çimento'ya bağlı olarak çalışan Kuzey Beton Limitet şirketi yaklaşık bir yıl önce girdiği sektörde istikrarlı bir büyüme sürdürüyor. 


Kuzey Beton'un hedefi sektörde marka olmak Samsun'da 5,6 dönüm alan üzerine kurulu modern tesislerinde inşaat sektörüne yönelik hazır beton üretimi gerçekleştiren Kuzey Beton Limitet Şirketi Müdürü Yılmaz Koca, sahibi oldukları şirketin aylık üretim kapasitesinin yaklaşık 25 bin metreküp olduğunu belirtti. Üretimini yaptıkları TSE belgeli hazır betonların bünyelerinde bulunan beton mikser araçlarla alıcısına ulaştırıldığını söyleyen Koca. sektöre yönelik yatırımlarının bundan sonra da devam edeceğini belirtti. 


SEKTÖRDE KURUMSALLAŞMAK


Bir yıl önce faaliyete geçen Kuzey Beton'un hizmet kalitesiyle sektörde kısa sürede iyi bir konuma ulaştığını anlatan Yılmaz Koca, bundan sonraki hedeflerinse içinde bulundukları...