08 / 05 / 2024

kuzey marmara yolu ne zaman açılacak

kuzey marmara yolu ne zaman açılacak

İstanbul'un batısında devam eden Kuzey Marmara Otoyolu Projesi çalışmaları, koronavirüs önlemleri çerçevesinde devam ediyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu bölgesinde acele kamulaştırma kararı!    

Kuzey Marmara Otoyolu ile keşisen enerji iletim hatlarının deplase edilmesi amacıyla ekli haritalar ile listelerde güzergahları ve bulundukları yerler ile ada ve parsel numaraları gösterilen taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu emlak piyasasını hareketlendirdi!

İstanbul ve Sakarya arasında 4 şerit gidiş, 4 şerit geliş olarak inşa edilen Kuzey Marmara Otoyolu, çevresindeki yerleşim yerleri ve arazilere değer katıyor...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun yüzde 85'i tamamlandı!

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya hattında inşa edilen ve bugüne kadar yüzde 85 fiziki ilerleme sağlanan 398 kilometre uzunluğundaki Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamı 2020'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı projeleri TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda tamamlanan bütçe görüşmelerinde ortaya konuldu. Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamının 2020'de hizmete girmesi planlanıyor...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda sona gelindi!

İki kıtayı birbirine bağlayarak ulaşımda büyük bir rahatlama sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu projesinde sona gelindi.

Kuzey Marmara Otoyolu inşaatı iş kazasında 4 işçi yaralandı!

Kuzey Marmara Otoyolu projesi inşaatının Kocaeli kesimindeki viyadük inşaatında iskeleden düşen 4 işçi yaralandı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akyazı Kavşağı yıl sonunda açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "2020'nin sonunda Akyazı Kavşağı'na kadar bağlayacağız" dedi...

Kuzey Marmara Otoyolu 2020'de trafiğe açılacak!

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada "Kuzey-Marmara Otoyolu'nu 2020'de bitirerek trafiğe açmış olacağız." dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu kapanma tehlikesiyle karşı karşıya!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu ve bağlantı yolları için kamulaştırdığı Çatalca’daki arazilerin istimlak bedelini ödeyemedi. Çatalca'daki arazi sahiplerinin dava açarak yolu kapatma hakkı bulunuyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM kavşağı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM kavşağının açılacağını duyurdu. 

Kuzey Marmara Otoyolu imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu Avrupa ve Anadolu Yakasının Bir Kısmında Erişime Kontrollü Yollar ve Bağlantılarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli  nazım ve uygulama imar planı askıda...

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

kuzey marmara yolu ne zaman açılacak Haberi

kuzey marmara yolu ne zaman açılacak

İstanbul Kınalı mevkiisinden başlayıp  Kocaeli ve Sakarya'yı kuzeyden geçerek Sakarya'nın Akyazı ilçesi yakınlarında sonlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje çalışmalarında işçilerinin kaldığı şantiyelerin giriş ve çıkışları kontrol ediliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; konforlu, yüksek standartlı ulaşım ağı sunan proje dahilinde,  Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün de yer aldığı, İstanbul'un kuzeyinden geçen 148 kilometrelik Odayeri-Paşaköy arası bölüm, 26 Ağustos 2016'dan itibaren hizmet veriyor.

Bu yıl trafiğe açılacak!

Toplam 80,25 kilometre uzunluğunda olan Kınalı-Odayeri Kesimi’nin Kınalı-Kavşağı ile Odayeri Kavşağı arasında yer alan 70 kilometrelik kesimi ile Başakşehir kavşağı ile Habibler kavşağı arasındaki 1,1 kilometrelik bölümü trafiğe açık olarak hizmet verirken, geri kalan 9,16 kilometrelik bölümündeki çalışmaların sonlandırılarak bu yıl trafiğe açılması planlanıyor. 

Toplam 170,17 kilometre uzunluğundaki Kurtköy-Akyazı Kesiminin Kurtköy ile TEM...