09 / 05 / 2024

Kuzeyyaka

Kuzeyyaka

Antalya Kuzeyyaka'ya 3 park geliyor. Kepez Belediyesi, Kuzeyyaka Mahallesi'nde 2 yeni bir park çalışması başlattı. Bu yıl içerisinde bölgeye 1 park daha inşa edilmesi planlanıyor...

Kepez Duraliler'e sağlık merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediyesi tarafından Duraliler Mahallesi'nde yapılan sağlık merkezinin inşası tamamlandı. Kuzeyyaka, Göksu ve Altınova Sinan mahallelerinde inşa edilen sağlık merkezlerinden sonra Duraliler Mahallesi'nde de sağlık merkezi inşa edildi.

Antalya Kepez’de iki mahalleye okul yapıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahallelerinde yapımı tamamlanan okul, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin 2. yarısında kapılarını öğrencilere açıyor.

Kepez Bolat Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi ve hayırsever işbirliği Kuzeyyaka Mahallesi'ne inşa edilen Bolat Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi ve muhtarlık binasının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Kuzeyyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi markaj altına alındı!

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yapımında hukuki zorlukların yaşanmasıyla geciken Kuzeyyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'ni (ASM) markaj altına aldı.

Kepez Kuzeyyaka Aile Sağlığı Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Kepez Belediyesi tarafından 7 ay önce bina sahiplerinin imar planlarına uygun yapılmıyor diye şikayet ettikleri Kuzeyyaka Mahallesi’nde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi

Kepez Kuzeyyaka Aile Sağlık Merkezi’nin temelini attı!

Kepez Belediyesi tarafından yapımı planlanan ancak bazı mülk sahiplerinin ‘imar planlarına uymuyor’ diye şikayet etmesi yüzünden ötelenen ve ertelenen Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli nihayet atıldı.

Kepez Kuzeyyaka'da aile sağlığı merkezinin temeli atıldı!

Kepez Kuzeyyaka Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli bölgede bina sahiplerinin imar planlarına itirazıyla 7 ay gecikmeyle atıldı. Törende konuşan Başkan Hakan Tütüncü, “Hizmeti engelleyenleri Allah’a havale ediyorum” dedi.

Kepez Kuzeyyaka ASM'nin inşaatı devam edecek!

Kepez Belediyesi tarafından ihale edilerek Ağustos 2014’te yapımına başlanan ve su basmanı atılıp inşaatı duran 20 poliklinikli Kuzeyyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi inşaatı için binlik plan tadilatı da gerçekleşti .

Kepez'de binlik imar planı bekleniyor!

Büyükşehlr Belediyesi, Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi sınırlarındaki aile sağlığı merkezinin 5 binlik planını geçtiğimiz ay meclisten geçirdi, Kepez Belediyesi de binlik planı revize ederse inşaat kaldığı yerden devam edecek.

Antalya Kuzeyyaka'ya 3 park geliyor!

Antalya Kuzeyyaka'ya 3 park geliyor. Kepez Belediyesi, Kuzeyyaka Mahallesi'nde 2 yeni bir park çalışması başlattı. Bu yıl içerisinde bölgeye 1 park daha inşa edilmesi planlanıyor...

Kuzeyyaka Haberi

Kuzeyyaka

Kepez Belediyesi, imara uygun yapılaşmanın tamamlandığı Kuzeyyaka Mahallesi'nin alt ve üst yapı eksikliklerini hızlı bir şekilde tamamlıyor. Mahallede imar planında konutlar için ayrılan otopark alanları, geçtiğimiz günlerde sıcak asfaltla kaplandı. Şimdi de yaklaşık 50 bin kişinin yaşadığı mahallenin yeşil alan talebi karşılanıyor. 

Görüntü kirliliği gitti yeşillik geldi Bölgede iki adet parkın inşasına başlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü kontrolünde İhale usulü ile yapılan parkların bir tanesi 2 bin 600 m2 alandan oluşuyor. Basketbol sahasının, açık hava spor aletlerinin yanı sıra parkta, üzeri kapalı oturma masaları ve çocuk oyun grubu bulunuyor Çimlendirilecek ve çeşitli türde ağaç ve çiçek dikilecek olan parkla, hem bölge güzelleşecek hem de mahalle sakinlerinin yeşil alan ihtiyacı karşılanacak. 

Sağlıklı yaşama destek amacıyla parkta, yürüyüş parkuru da yer alacak. 

Engelsiz parklar...