05 / 05 / 2024

Kylie Jenner gayrimenkulleri

Kylie Jenner gayrimenkulleri

Kylie Jenner'ın bir senede yaptığı gayrimenkul harcamaları ortaya çıktı. Forbes Dergisi'nin, sahtecilik yapmakla suçladığı ve servetini kendi yapan en genç milyarder bir senede 40 milyon dolarlık gayrimenkul harcaması yaptı...

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

Dedemin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirim? 

Dede üzerinden kalan gayrimenkuller bazen her durumda belirli olmayabilir. Bunun için torunların doğru bir araştırma yapması ve gayrimenkul tapularını çıkarması gerekir. Peki dedenizin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirsiniz? İşte bu konu ile ilgili önemli ayrıntılar...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

2010-2021 yılları arasında satılan Hazine gayrimenkulleri TBMM gündeminde! 

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 2010-2021 yılları arasında satışı yapılan Hazine'ye ait gayrimenkulleri Meclis gündemine taşıdı. Yokuş, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Kylie Minogue Melbourne'deki evini satıyor!

Ünlü Avustralyalı pop şarkıcısı Kylie Minogue, 1990'da yatırım için 185 bin dolara bir ev satın almıştı. Ünlü isim, Melbourne'deki bu evini 1.715 milyon dolara satışa sundu.

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Kylie Jenner 15 milyon dolara arsa satın aldı!

Satın aldığı lüks malikanelerle gündem olan model Kylie Jenner inşaat işine girdi. Güzel model, kendisi için saray yaptıracak.

Yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor?

Çinli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor. Şimdi de gözleri gayrimenkule çevrildi. Peki yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor? Türkiye'ye en çok talep hangi ülkelerden geliyor?

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Kylie Jenner'in lüks malikanesi!

23 yaşındaki Kylie Jenner'in geçtiğimiz yıl satın aldığı malikane gündem olmuştu. Jenner malikane için 36.5 milyon dolar ödemişti. 

Kylie Jenner gayrimenkulleri Haberi

Kylie Jenner gayrimenkulleri

Milyarlık servetinde sahtecilik yaptığı gerekçesiyle hapisle yargılanması gündeme gelen Kylie Jenner’ın 1 yılda 130 milyon dolarlık alışveriş yaptığı, sahte servetini göstermek için har vurup harman savurduğu öğrenildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Forbes Dergisi'nin, sahtecilik yapmakla suçladığı ve servetini kendi yapan en genç milyarder (Self-Made Billionaire) unvanını geri aldığı Kylie Jenner'ın harcamaları incelendi. 

Tahtını Alexandra Andresen'e (23) kaptıran Jenner'ın sahte servetine rağmen sürdürdüğü milyarder hayatı mercek altına alındı.

Asıl serveti 900 milyon dolar civarında olan Kylie’nin son birkaç ayda özel jet ve gayrimenkuller satın alarak 130 milyon dolarlık harcama yaptığı öğrenildi.

Lüks tutkusu kardeşlerini bile endişelendirecek boyuta ulaşan Kylie, kimseyi dinlemeden 1 ay önceye kadar yatırım yapmayı sürdürdü.

İşte Kylie’nin sadece 12 ayda yaptığı gayrimenkul harcamaları:

-Los Angeles’ta 36.5 milyon dolara malikane.

-15.5 milyon dolara arazi...