29 / 04 / 2024

Kylie Jenner Hidden Hill evi

Kylie Jenner Hidden Hill evi

ABD'nin en popüler yıldızlarından 18 yaşındaki Kylie Jenner, 6 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı. Jenner'ın 5 yatak odalı ve havuzlu malikanesi ablası Kim kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolar değerindeki evine oldukça yakın.

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdullah Kılıç, İbrahim Coşar ve Kemal Ozan Halat ortaklığında kuruldu.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığının ardından yeni mahkeme belgelerinden alınan bilgiye göre, Hidden Hills’teki konut Kardashian’da kalacak.

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian'ın California’nın lüks bölgesi Hidden Hills’te bulunan konutunu yenileme planları, komşularında rahatsızlık yarattı. Komşulardan birinin Kardashian’ın inşaat planlarını durdurmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Kylie Minogue Melbourne'deki evini satıyor!

Ünlü Avustralyalı pop şarkıcısı Kylie Minogue, 1990'da yatırım için 185 bin dolara bir ev satın almıştı. Ünlü isim, Melbourne'deki bu evini 1.715 milyon dolara satışa sundu.

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Lüks yaşamlarıyla sürekli gündem olan Kardashian'lar devasa malikane inşa ettiriyor. Yan yana inşa edilen malikanenin maliyeti 37 milyon dolar.

Iggy Azalea Hidden Hills'tan 5.2 milyon dolara ev aldı!

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, Hidden Hills’ten yeni ev aldı. Azalea ev için 5.2 milyon dolar ödedi.

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Kylie Jenner 15 milyon dolara arsa satın aldı!

Satın aldığı lüks malikanelerle gündem olan model Kylie Jenner inşaat işine girdi. Güzel model, kendisi için saray yaptıracak.

The Weeknd, Hidden Hills’teki evini Madonna'ya sattı!

31 yaşındaki sanatçı The Weeknd, Hidden Hills’teki 25 milyon dolar bedel biçtiği evini 6 milyon dolarlık bir indirimden sonra Madonna’ya sattı.

Kylie Jenner'in lüks malikanesi!

23 yaşındaki Kylie Jenner'in geçtiğimiz yıl satın aldığı malikane gündem olmuştu. Jenner malikane için 36.5 milyon dolar ödemişti. 

French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara malikane aldı!

Bir dönem Khloe Kardashian ile aşk yaşayan French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı. NBA yıldızlarından Paul George'nin eski evi olan mülk, Toskana mimarisiyle modern tarzı birleştiriyor.

Kylie Jenner Hidden Hill evi Haberi

Kylie Jenner Hidden Hill evi

ABD'nin en popüler yıldızlarından 18 yaşındaki Kylie Jenner, 6 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı.


Geçtiğimiz günlerde 2014 yılında 2.7 milyon dolara aldığı evini, 1.3 milyon dolar farkla 4 milyon dolara satılığa çıkan Kylie Jenner, yeni evine taşındı.




AİLESİNE YAKIN OLACAK


Annesi Kris Jenner başta olmak üzere Kardashian- Jenner Ailesi'nin birçok üyesinin yaşadığı bölgeye taşınan 18 yaşındaki Jenner, Hidden Hill'teki yeni evi için 6 milyon dolar ödedi.




5 YATAK ODASI VAR


Jenner'ın 5 yatak odalı ve havuzlu malikanesi ablası Kim kardashian...