13 / 05 / 2024

la caıxa istanbul

la caıxa istanbul

İspanyol La Caixa, Türkiye'deki ilk ofisini İstanbul'da hizmete açtı...

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

İstanbul'da zemin sıvılaşması! Büyük deprem için peş peşe açıklandı: Atatürk Havalimanı’ndan denize doğru gidildikçe...

Prof. Dr. Süleyman Dalğıç, İstanbul'daki zemin sıvılaşması tehlikesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dalğıç, yer yer işaret ederek uyarılarını dile getirdi. 

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Kaptanlar Kanal İstanbul'la ilgili ne diyor?

ABD’nin önde gelen gazetelerinden Washington Post, İstanbul Boğazı ve Kanal İstanbul’a ilişkin tartışmalarla ilgili bir yazı yayınladı. Yazıda, Kanal İstanbul'la ilgili kaptanların görüşlerine yer verildi.

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Çamlıca'da yapılaşma sorunu gitgide büyüyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Melih Aşık, bugünkü köşe yazısında Çamlıca'daki yapılaşma sorununu kaleme aldı.

Kanal İstanbul'la yeni bir çağın kapısı aralanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu öncülüğünde Tersane İstanbul'da hibrit şekilde gerçekleştirilen Türkiye Denizcilik Zirvesi'ne, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın yıl dönümünde start verildi. Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken bilgiler paylaştı. 

İBB'den Kanal İstanbul'la ilgili yeni internet sitesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından Kanal İstanbul'la ilgili bir açıklama yaptı. İmamoğlu, yaptığı paylaşımda “Kanal İstanbul ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz? Bu siteyi sizin için hazırladık” dedi.

Kanal İstanbul'la ilgili hangi iddialar gerçek?

Kanal İstanbul projesine ilişkin tartışmalar devam ediyor. Birçok kişinin karşı çıktığı proje için her gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Peki Kanal İstanbul'la ilgili hangi iddialar gerçek? İşte tüm merak edilenler...

Murat Kurum'dan Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 

Yassıca Adaları yapılaşmaya açılıyor mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Muğla Valiliği tarafından kurulan MUÇEV şirketince Fethiye ilçesindeki Yassıca Adaları'nın özel şirkete kiraya verildiği ve yapılaşmaya açılacağı duyumları, sivil toplum kuruluşlarını harekete geçirdi.

la caıxa istanbul Haberi

la caıxa istanbul

Dünyanın en güvenilir 50 bankası içinde yer alan La Caixa Türkiye'de ilk temsilcilik ofisini İstanbul'da açtı. İstanbul Çırağan Sarayı'nda açılış nedeniyle verilen resepsiyonda bir konuşma yapan La Caixa Uluslararası İcra Direktörü Ignacio Alvarez-Rendueles “Türkiye'de çok iyi işler yapmanın tam zamanı” dedi. Ignacio Alvarez-Rendueles, La Caixa'nın CEO'su Juan Maria Nin'in, nisan ayında, her iki ülke arasındaki finansal ilişkileri genişletmek üzere Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'yla (TYDTA) bir işbirliği anlaşması imzaladığını hatırlatarak “Bu anlaşma aynı zamanda, ülkenin Başbakanlık ofisinin üst düzey çalışanları için düzenlenecek mesleki eğitim kurslarına, ‘La Caixa' sosyal yardımlaşma programı, İspanya Dış Ticaret Enstitüsü (ICEX), Katalonya Açık Üniversitesi (UOC) ve TYDTA'nın desteğini alarak finansman sağlanması sayesinde bilgi aktarımını kolaylaştıracak” dedi. La Caixa Türkiye temsilcisi Carlos Morales ise La...