05 / 05 / 2024

ladik

ladik

Başkan ÖZBALCI, ’’Ladik turizm şehri ve yaylara sahip bir yer. Akdağ Kayak tesisimiz kış aylarında kayak sporu, yaz aylarında da çim kayağı sporu için tercih ediliyor.

500 yıllık çatı bahşişi geleneği Ladik ilçesinde devam ediyor!

Ladik ilçesinde çatı ustaları, inşaatın çatısına başlamadan önce inşaat sahibi ve çevredeki vatandaşlardan hediye almak için yaklaşık 500 yıl önce ahşap evlerin çatısına başlamadan başlatılan mani geleneğini sürdürüyor...

O ildeki 53 adet tarla kiraya veriliyor! Yıllık kira bedelleri 2 bin 300 TL'den başlıyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun ili, Atakum, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, Havza, Kavak, Ladik, Salıpazarı ve Vezirköprü ilçelerinde yer alan 53 adet tarlayı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Samsun'da 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Bahşi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapılması işini ihale ediyor. İhale bedeli 16 milyon 66 bin TL olarak belirlendi.

Samsun'daki tarihi Ambarhan'ın restorasyonu tam gaz!

Samsun'un Ladik ilçesinde bulunan tarihi Ambarhan'daki restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Samsun'da mirasçısı çıkmayan ev müze oldu!

Samsun'un Ladik ilçesinde, kaymakamlığın yazı işleri müdürü olan Işık Yeten'e ait olan ev, mirasçısı olmadığı için müzeye dönüştürüldü. Ev, restorasyonun ardından Osmanlı dönemi kültürünü yaşatan müzeye dönüştürüldü.

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Konya Ladik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü Ladik projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Ladik projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik 2. Etap projesi 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Samsun'daki tarihi yapılar turizme kazandırılıyor!

Samsun Ladik'te Ambarköy, Vezirköprü'de Adatepe Çamaşırlığı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'i bir baştan bir başa turizme açacak olan Yeşil Yol Projesi üzerinde yer alan tarihi değerlere el atıyor.

TOKİ Samsun Ladik orta gelir başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Samsun Ladik 2. Etap AGG başvuruları başladı!

Samsun Ladik 2.Etap Alt gelir Grubu Konut Projesi Kapsamında İdare stokunda bulunan 3 konutun başvuru dönemi bugün başladı.. 

ladik Haberi

ladik

Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN ilçemizi ziyaret etti.İlçe Kaymakamı Mustafa TEMİZ, Belediye Başkanı Selim ÖZBALCI, Garnizon Komutan Vekili J. Kd. Başçavuş Onur TÜRKYILMAZ, Emniyet Müdürü Şahin OKYAZ, Ak Parti İlçe Başkanı Fikret BAŞTAN, CHP İlçe Başkanı Necati AKDEMİR, daire amirleri ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali İbrahim ŞAHİN, kaymakamlık makamında ilçemiz sorunları hakkında bilgi aldı.


Belediye Başkanımız Selim ÖZBALCI, uygulama alanı Saray Mahallesi’nden, yayla şenlikleri alanı ve Akdağ Kayak Merkezine aktarması olan teleferik projesini  gündeme alarak, teleferik projesi ve  projeyle ilgili uğraşları hakkında bilgi verdi. Başkan ÖZBALCI, ’’Ladik turizm şehri ve yaylara sahip bir yer. Akdağ Kayak tesisimiz kış aylarında kayak sporu,  yaz aylarında da çim kayağı sporu için tercih ediliyor. Bu projeye sadece Ladik’in değil, Samsun’un da sahiplenmesi gerekiyor. Önce valiliğimiz...