14 / 05 / 2024

Lalezar Termal son durum

Lalezar Termal son durum

Erzurumlu 14 iş adamının bir araya gelerek turizm tesisi yatırımına imza atmasıyla hayata geçen Lalezar Termal Projesi, ilde termal turizmi canlandırma hedefinde...

TMSF, Lalezar Termal A.Ş.’ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Lalezar Termal A.Ş.'nin Erzurum'daki 5 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Erzurum Lalezar Termal Tesis açıldı!

Pasinler yolu üzerinde 14 bin metre kare alana kurulan Lalezar Termal Tesis, hizmete başladı. 750 metre derinliğinde 56 derece ısıyla çıkan termal su, yakın zamanda fizik ve sağlık turizminde iddialı isim olacak.

Erzurum Lalezar termal tesisleri açıldı!

Erzurum Pasinler ve Ilıca termal tesislerinin ardından Lalezar termal tesisleri de bugün düzenlenen törenle hizmete girdi. Tesis şehir merkezine 16, havalimanına ise 25 kilometre uzaklıkta.

Emin Evim Afyon'da 2 termal otel yapacak!

Emin Termal Otel Convention projesi hakkında Saraydüzü köy muhtarlığında düzenlenen bilgilendirme toplatısında konuşan Proje Temsilcisi İbrahim Aktaş, son derece iddialı bir termel otel projesine sahip olduklarını belirtti.

Didim Termal Konutları'nda son durum!

Şemun Oğuz, yatırımın seçimde AK Parti'yi destekledikleri için CHP'li Başkan Atabay tarafından mühürletildiğini savundu. Aydın'ın Didim ilçesinde termal konutlar için yatırım yapan şirket, CHP'li Deniz Atabay için şikayetçi oldu.

Yabancı hastalar termal turizme hayat verdi!

Sağlık turizminin önemli kollarından biri olan termal turizm yabancı hastalarla kalkınıyor. Son 10 yılda 2,7 milyondan 4.8 milyona yükselen sağlık turizmi hacminin önemli bir ayağı olan termal turizmi doktorların tavsiyesiyle canlandı.

Emlakta termal rüzgârı!

Emlak ve turizm sektörünün yeni gözdesi "Termal" oluyor. Son yıllarda inşa edilen 'Termal' Tatil Köyleri yatırımcının ilgi odağı haline geldi. İşte iki önemli yatırımın detayları...

Lalezar Termal Erzurum'da termal turizmi canlandıracak!

Erzurumlu 14 iş adamının bir araya gelerek turizm tesisi yatırımına imza atmasıyla hayata geçen Lalezar Termal Projesi, ilde termal turizmi canlandırma hedefinde...

Turizmcinin yeni gözdesi termal yatırımlar oldu!

Termal turizm, Almanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerin turizmine çok olumlu katkı sağlayan bir turizm çeşidi. Son dönemde yerli ve yabancı turizm talebindeki artış ile birlikte termal sahasındaki yatırımcı sayısı da hızlı bir artış eğilimine girdi

Afyon’un termal sularına yabancı turist ilgisi artıyor!

Termal ile lüksü buluşturarak termal turizme yepyeni bir anlayış kazandıran NG Afyon Wellness & Convention, şifalı termal suları ve 9500 metrekarelik spa merkezi ile son dönemde özellikle Alman turistlerden büyük ilgi görüyor.

Kozaklı'daki termal tesisler yüzde 70 doluluk oranına ulaştı!

Sıcaklığı 98 dereceye ulaşan şifalı suları ile ünlü Kozaklı ilçesinin son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlarla 7 bin 500 yatak kapasitesine ulaştığı ve Türkiye'nin en büyük termal turizm merkezlerinden biri haline geldiği kaydedildi.

Hüseyin Tosun Kula Termal Projesi'ni inceledi!

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bakırcı ile birlikte Şehitlioğlu Mevkii'nde yapımına başlanılan Kula Termal Projesi üzerinde incelemelerde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun son durum hakkında bilgi aldı.

Lalezar Termal son durum Haberi

Lalezar Termal son durum



Erzurumlu 14 iş adamının bir araya gelerek turizm tesisi yatırımına imza atmasıyla hayata geçen Lalezar Termal Projesi, ilde termal turizmi canlandırma hedefinde. 

Erzurum'un yıllık ortalama ısı değerinin 10 derece olduğu bilgisini veren Lalezar Termal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şener Ardahanlı, "Kentte geçmişten gelen hamam ve kaplıca kültürünün yaygın olmasında, iklim yapısının soğukluğu önemli bir etken. Lalezar Termal, yurt içi ve dışında hızla gelişen termal turizmini Erzurum'da tekrar canlandırmak için bir araya gelmiş 14 iş adamının kurduğu bir firma" dedi. Ardahanlı termal tesisin 2015'te faaliyete geçeceğini belirtti. 


Lalezar Termal'in tesislerinin inşaatına geçen yıl başlandığını bildrien Şener Ardahanlı, "Günübirlik tesislerin 2015 yılının Haziran ayında faaliyete geçmesini planlıyoruz. Aynı anda 400 kişi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Lalezar Termal, 6 bin metrekare kapalı alana konumlanmış...