26 / 05 / 2024

LARÖZA avcılar mağazası

LARÖZA avcılar mağazası

Türkçesi çiçek anlamına gelen ve arap kültürüyle bezenmiş Hatay mutfağının eşsiz lezzetini Avcılar'a sunan LARÖZA'nın, ilk şubesi Ambarlı'da açıldı. Avcılar halkı LARÖZA'da, kahvesinden çikolatasına, dönerinden kebabına birbirinden farklı tatlarla tanışacak.

MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı...

Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı...

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Apple ABD'de 100 mağazasını yeniden açacak!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, ABD'de 100 mağazasının kapılarını bu hafta yeniden açacağını duyurdu.

Gelecek Otomotiv, AVM içinde ilk mağazasını açacak!

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...

Happy Center İhlas Marmara 2. Etap mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 134. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Belikdüzü’nde hizmete sundu. İhlas Marmara 2. Etap mağazası 900 m2 olup 4 kasa ve 22 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Esenyurt Piri Reis mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 133. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Esenyurt’ ta hizmete sundu. Piri Reis mağazası 800 m2 olup 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Adese Sedirler mağazası hizmete açıldı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Son olarak Karaman Ermenek mağazasını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, şimdi de Konya Sedirler mağazasının açılışını yaptı.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

LARÖZA avcılar mağazası Haberi

LARÖZA avcılar mağazası


Hatay mutfağı; kahvesi, meşhur soslu döneri, kebabı ve daha birçok lezzeti ile dünyaya malolmuş ayrı bir medeniyyet olarak karşımıza çıkıyor. Kuveytli ve Dubaili iş adamları Mohammad S. Milood ve Fadi Al Zahabi'nin girişimleriyle bu lezzetler Avcılar halkının ayağına geldi. İsmi çiçek anlamına gelen LARÖZA, Ambarlı'da hizmete başladı. Açlışı Avcılar kaymakamı Hulusu Doğan, iş adamı ve Avcılar Tüm Sanayici İş Adamları Şube Temsilcisi Sedat Bahadır, AK Parti Avcılar eski İlçe Başkanı Gürsel Balaban, Muşlular Derneği Başkanı Şahin Gültekin ve STK'lar katıldı. Avcılar da farklı bir formatta hizmet verecek olan LARÖZA, Ambarlı Cumhuriyet Caddesi'nde açılan ilk şubesi ile birlikte ilk günden farkını göstermeye başladı.



Damak lezzeti geliyor


Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan açılışta yaptığı konuşmada, "Ben her iki işletmeci arkadaşımıza hayırlı olsun diyorum. Biri...