27 / 04 / 2024

Lectus yoğuşmalı kazanlar

Lectus yoğuşmalı kazanlar

Lectus duvar tipi kazanlar sağladığı yakıt tasarrufu, düşük emisyon değeri, doğalgaz ve LPG ile kullanım olanağı, Premix teknolojisi, RVS kontrol paneli ve kompakt ölçüleri ile eski tip kazanlara oranla %30 daha verimli performansa sahiptir.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

BİM'de 5 kg yoğurt 99 TL'ye, 1 kg tost peyniri 137 TL'ye, 400 gr bal 49 TL'ye düştü! BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 27 Haziran 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, 5 kg yoğurt 99 TL'ye, 1 kg tost peyniri 137 TL'ye, 400 gr bal 49 TL'ye düştü.

Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi indirimde! İşte Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kombi ihtiyacı olanlar dikkat! Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi n11 sitesinde indirimle satışta. Peki Bosch kombi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Hanımlar dikkat! Profilo Isı Pompalı Çamaşır Kurutma makinesi indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo KM8610HTR A++ 8 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi, geniş iç hacmi ve yoğuşturmalı kurutma teknolojisi ile 8 kilogram çamaşırı farklı programlar sayesinde çamaşırın özünü koruyarak kurutur.

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi 8 kilogram kapasiteye 5 kilogramlık su yoğuşturmalı kurutma teknolojisiyle yıka kurut çeviriminde enerji verimliliği elde etmeyi sağlıyor.Peki hızlı yıkama programı nedir?

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.

A101'de çamaşır makinesi 3.999, tereyağı 44 TL, yoğurt 29 TL! A101 online aktüel kataloğu 29 Aralık 2022 fiyat listesi

A101 29 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğunu açıklandı. A101'de çamaşır makinesi 3.999, tereyağı 44 TL, yoğurt 29 TL fiyatlarla satışa sunulacak. İşte A101 online aktüel kataloğu 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ kura çekilişlerine dair il il detaylar araştırılıyor. Nüfusun yoğu olduğu illerden biri olan İzmir’de kuraların ne zaman başlayacağı sorgulanıyor.

Lectus yoğuşmalı kazanlar Haberi

Lectus yoğuşmalı kazanlar

Lectus Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tüm bu özellikleri sayesinde Enerji Verimliliği Kanunu kapsamında hazırlanan “Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği”  gereğince, 2000 m2’nin üzerindeki yeni yapılan binalarda merkezi ısıtma sistemi kullanımı zorunluluğu için tüketicinin ihtiyacını tam olarak karşılamaktadır.


Lectus 65, 90 ve 115 modelleri ile kapasite seçiminde esneklik sağlamanın yanında %111,3‘e varan kazan verimliliği ile yakıt tasarrufunu en üst noktaya taşır. Premix (ön karışım) teknolojisine sahip Baymak Lectus, bu teknoloji sayesinde bir birim gaz için eşit düzeyde havayı alıp önceden karıştırmakta ve böylece ideal yanma sağlamaktadır. Premix teknolojisi ile modülasyonlu fan grubunun sağladığı doğru hava gaz dengesi Lectus’un enerji tüketiminde fark yaratmaktadır.


Doğalgaz ve LPG ile kullanıma uygun Lectus yoğuşmalı kazanlar, yüksek verim sağlarken, düşük emisyon değerleri ile de çevre dostu çözümler sunmaktadır.


Baymak...