12 / 05 / 2024

leke çıkarma programlı çamaşır makineleri

leke çıkarma programlı çamaşır makineleri

İleri teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint ‘in Üstün Leke Çıkarma Programı’na sahip 9 kg yıkama kapasiteli yeni çamaşır makinesi şimdi 1.799 TL yerine sadece 999 TL’ye tüketicilerle buluşuyor...

Siemens WG52A2X0TR 10 kg, 1200 Devir Çamaşır Makinesi kaç TL? 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Siemens WG52A2X0TR 10 kg, 1200 devir Çamaşır Makinesi, IQdrive motoru ile sessiz ve yüksek verimli performans sunar. Leke çıkarma opsiyonu ile mükemmel temizlik sağlar. Peki, Siemens motor garantisi kaç yıl? WaterPerfect Plus nedir? İşte detaylar...

Bosch 9 kg 1400 dev Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Çamaşır makinesi 9 kilogramlık kapasitesi ve 1400 devir sıkma özelliği ile karşımıza çıkıyor.Leke çıkarma opsiyonu ve otomatik su tasarım sistemi ile Bosch çamaşır makinesi dikkatleri üzerine çekiyor. 

En son teknolojiye sahip Bosch çamaşır makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesini yenilemek isteyenler için Bosch; deterjan ve su miktarını otomatik ayarlayan, 16 farklı leke çıkarma prograramına sahip çamaşır makinesini tüketicisiyle buluşturuyor.  Sağladığı enerji tasarrufu ile öne çıkan Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi 10 kg en ucuza nerden alınır? İş

Ekstra özellikleriyle öne çıkan Profilo Çamaşır Makineleri ne kadar? İşte 13 Ocak fiyat listesi...

Profilo Çamaşır Makineleri yorgan yıkama, otomatik dozajlama, leke çıkarma, EkstraEkle özelliği ve yüksek kapasite seçenekleriyle yaşamı kolaylaştırıyor.

Karma projelerdeki oteller İstanbul’daki doluluk oranını düşürdü!

Son yıllarda karma projelerde inşa edilen oteller, doluluk oranlarını etkilemeye başladı. Rezidansların otel konseptiyle işletilmesi, İstanbul’da doluluk oranlarını yüzde 75’ten yüzde 65’e kadar düşürdü.

Ofton İnşaat, Karadağ Budva’da karma proje yapacak!

Ofton İnşaat, Karadağ Budva’da içinde otelin de olduğu karma bir proje yapmaya hazırlanıyor. ‘Karadağ’da Türk misyoner gibi çalışacağız’ diyen Ofton İnşaat Eşbaşkanı İsmail Altun, araziyi ABD’li ve Rus yatırımcıdan kaptıklarını söyledi.

Karma projelerdeki oteller İstanbul'da doluluğu düşürdü!

Son yıllarda karma projelerde inşa edilen oteller, doluluk oranlarını etkilemeye başladı. Rezidansların otel konseptiyle işletilmesi, İstanbul’da doluluk oranlarını yüzde 75’ten yüzde 65’e kadar düşürdü.

Karmaşık sit alanı nedir?

Sit alanları, özellikleri ve bulunduğu alanlara göre çeşit ve derecelere ayrılıyor. Sit alanlarında yapılaşmaya izin verilmiyor ve koruma altında tutuluyor. Peki, karmaşık sit alanı nedir?

İstanbul Sultangazi'deki tamamlanmayan AVM karma projeye dönüşecek!

İstanbul Sultangazi'deki tamamlanmayan AVM karma projeye dönüşecek! İstanbul Sultangazi'de kaba inşaat halinde bekleyen ve yaklaşık 8 yıldır tamamlanamayan alışveriş merkezi (AVM) binası, 240 milyon liralık yatırımla karma bir projeye dönüşüyor.

Güvenli yapılar için inşaat sektöründeki yönetmelik karmaşasına son verilmeli!

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, Türkiye'de güvenli yapıların inşa edilmesi için inşaat sektöründe yaşanan yönetmelik karmaşasına son verecek konsolide bir Ulusal Bina Yönetmeliği'ne ihtiyaç olduğunu belirtti.

Mirasçılıktan çıkarma davası nerede açılır?

Medeni Kanun miras bırakana, mirasçısını mirasçılıktan çıkarma hakkı veriyor. Ancak bunun için geçerli bir sebebin olması gerekiyor. Peki, mirasçılıktan çıkarma davası nerede açılır? İşte yanıtı..

Kiracıyı çıkarma şartları!

Kiracının evden veya işyerinden çıkarılabilmesi için kanunda belirtilen bildirim ve gerekçe hususlarına dikkat edilmesi gerekiyor. Peki, kiracı taşınmaz maldan nasıl çıkarılır? Kiracıyı çıkarma şartları nelerdir?

Kiracıyı çıkarma için ne yapmalı?

Ev veya işyerinizi kiraya verdiğinizi ancak bazı nedenlerden dolayı kiracınızdan tahliyesini istediğinizi düşünelim. Peki, siz "Kiracıyı çıkarma için ne yapmalı?" diye soruyorsanız işte yanıtı..

leke çıkarma programlı çamaşır makineleri Haberi

leke çıkarma programlı çamaşır makineleri

Akıllı Elektronik Kontrol Sistemi sayesinde ısının 40 derecede sabit tutulmasını sağlayan yeni Hotpoint çamaşır makinesi çikolata, çimen, tükenmez kalem lekeleri dahil, en zorlu ve inatçı 20 lekeyi kolayca çıkarıyor. 40 derecede bile maksimum leke çıkarma performansı sunan Hotpoint çamaşır makinesiyle en sık rastlanan, çıkması imkansız gibi görülen lekeler tarihe karışıyor.


İleri teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint ‘in Üstün Leke Çıkarma Programı’na sahip 9 ky yıkama kapasiteli yeni Hotpoint çamaşır makinesi şimdi 1.799 TL yerine 999 TL’ye tüketicilerle buluşuyor. A+++ enerji sınıfı Hotpoint çamaşır makinesi Akıllı Elektronik Kontrol Sistemi sayesinde ısının 40 derecede sabit tutulmasını sağlayarak çikolata, çimen, tükenmez kalem lekeleri dahil, en zorlu ve inatçı 20 lekeyi kolayca çıkarıyor. 40 derecede bile maksimum leke çıkarma performansı sunan Hotpoint çamaşır makinesiyle,...