28 / 04 / 2024

Hotpoint’in üstün leke çıkarma programlı çamaşır makinesini tanıttı!

Hotpoint’in üstün leke çıkarma programlı çamaşır makinesini tanıttı!

İleri teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint ‘in Üstün Leke Çıkarma Programı’na sahip 9 kg yıkama kapasiteli yeni çamaşır makinesi şimdi 1.799 TL yerine sadece 999 TL’ye tüketicilerle buluşuyor...



Akıllı Elektronik Kontrol Sistemi sayesinde ısının 40 derecede sabit tutulmasını sağlayan yeni Hotpoint çamaşır makinesi çikolata, çimen, tükenmez kalem lekeleri dahil, en zorlu ve inatçı 20 lekeyi kolayca çıkarıyor. 40 derecede bile maksimum leke çıkarma performansı sunan Hotpoint çamaşır makinesiyle en sık rastlanan, çıkması imkansız gibi görülen lekeler tarihe karışıyor.


İleri teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint ‘in Üstün Leke Çıkarma Programı’na sahip 9 ky yıkama kapasiteli yeni Hotpoint çamaşır makinesi şimdi 1.799 TL yerine 999 TL’ye tüketicilerle buluşuyor. A+++ enerji sınıfı Hotpoint çamaşır makinesi Akıllı Elektronik Kontrol Sistemi sayesinde ısının 40 derecede sabit tutulmasını sağlayarak çikolata, çimen, tükenmez kalem lekeleri dahil, en zorlu ve inatçı 20 lekeyi kolayca çıkarıyor. 40 derecede bile maksimum leke çıkarma performansı sunan Hotpoint çamaşır makinesiyle, en sık rastlanan, çıkması imkânsız gibi görülen lekeler tarihe karışıyor.



Geri Dön