12 / 05 / 2024

Hotpoint leke çıkarma

Hotpoint leke çıkarma

İleri teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint ‘in Üstün Leke Çıkarma Programı’na sahip 9 kg yıkama kapasiteli yeni çamaşır makinesi şimdi 1.799 TL yerine sadece 999 TL’ye tüketicilerle buluşuyor...

Siemens WG52A2X0TR 10 kg, 1200 Devir Çamaşır Makinesi kaç TL? 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Siemens WG52A2X0TR 10 kg, 1200 devir Çamaşır Makinesi, IQdrive motoru ile sessiz ve yüksek verimli performans sunar. Leke çıkarma opsiyonu ile mükemmel temizlik sağlar. Peki, Siemens motor garantisi kaç yıl? WaterPerfect Plus nedir? İşte detaylar...

Bosch 9 kg 1400 dev Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Çamaşır makinesi 9 kilogramlık kapasitesi ve 1400 devir sıkma özelliği ile karşımıza çıkıyor.Leke çıkarma opsiyonu ve otomatik su tasarım sistemi ile Bosch çamaşır makinesi dikkatleri üzerine çekiyor. 

En son teknolojiye sahip Bosch çamaşır makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesini yenilemek isteyenler için Bosch; deterjan ve su miktarını otomatik ayarlayan, 16 farklı leke çıkarma prograramına sahip çamaşır makinesini tüketicisiyle buluşturuyor.  Sağladığı enerji tasarrufu ile öne çıkan Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi 10 kg en ucuza nerden alınır? İş

Ekstra özellikleriyle öne çıkan Profilo Çamaşır Makineleri ne kadar? İşte 13 Ocak fiyat listesi...

Profilo Çamaşır Makineleri yorgan yıkama, otomatik dozajlama, leke çıkarma, EkstraEkle özelliği ve yüksek kapasite seçenekleriyle yaşamı kolaylaştırıyor.

Leke Yapı Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Yapı Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Durmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Mirastan çıkarma iptali dava dilekçesi!

Mirasbırakan mirasçılardan birini veya birkaçını kanunda belirtilen koşullar dahilinde mirasçılıktan çıkarabiliyor. Buna karşın tasarrufun iptali de istenebiliyor. İşte mirastan çıkarma iptali dava dilekçesi..

Mirastan çıkarma şartları!

Miras bırakanın tasarruf özgürlü kapsamında mirasçısını mirastan çıkarmak da yer alıyor. Ancak miras bırakan istediği zaman istediği mirasçısını mirasçılıktan çıkaramıyor. Peki, mirastan çıkarma şartları nelerdir?

Beyttürk İnşaat, Bursa'da 500 milyon dolarlık karma projeye başlıyor!

Beyttürk İnşaat, Bursa Orhangazi Belediyesi'nin düzenlediği arsa alım ihalesinde 9 milyon lira bedelle kazandığı araziye 850-900 konutluk karma bir proje yapacak.

Türk mobilya sektörü İtalya’ya çıkarma yaptı!

SON yıllarda tasarım ile öne çıkan Türk mobilya sektörü İtalya’ya çıkarma yaptı. Ahmet Güleç, “Bu fuar dünyanın en prestijli fuarı olduğu için burada yer alıyoruz ve firmaların katılmasını teşvik ediyoruz.” dedi.

İş GYO, Ümraniye'deki karma projesinin ruhsatını aldı!

İŞ GYO, istanbul Ümraniye ilçesinde satın aldığı yaklaşık 5 bin metrekare arsa üzerinde geliştireceği 18 katlı, ofis ile ticari alanlardan oluşan karma proje için ruhsatını aldı.

Mirastan çıkarma sebepleri!

Mirasbırakan kimse, yasal mirasçılarını ardında bıraktığı mirastan yoksun edebiliyor. Ancak bunun için haklı nedenlerin meydana gelmesi gerekiyor. Peki, mirastan nasıl çıkarılır? İşte mirastan çıkarma sebepleri...

Gönen'de Deri ve Karma OSB açılacak!

BALIKESİR Uzun dönemdir atıl durumda olan Gönen Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi artık yeni yatırımcılarına kapılarını açıyor.

Orya Holding, Alemdağ'daki arazisinde karma proje yapacak!

Orya Holding iştiraklerinden Oryataş'ın projelendirdiği karma yapıda konut satışları başladı. Oryapark ismiyle yükselen projede 1 +1 'den 4+1 'e farklı büyüklükte daireler bulunuyor.

Hotpoint leke çıkarma Haberi

Hotpoint leke çıkarma

Akıllı Elektronik Kontrol Sistemi sayesinde ısının 40 derecede sabit tutulmasını sağlayan yeni Hotpoint çamaşır makinesi çikolata, çimen, tükenmez kalem lekeleri dahil, en zorlu ve inatçı 20 lekeyi kolayca çıkarıyor. 40 derecede bile maksimum leke çıkarma performansı sunan Hotpoint çamaşır makinesiyle en sık rastlanan, çıkması imkansız gibi görülen lekeler tarihe karışıyor.


İleri teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint ‘in Üstün Leke Çıkarma Programı’na sahip 9 ky yıkama kapasiteli yeni Hotpoint çamaşır makinesi şimdi 1.799 TL yerine 999 TL’ye tüketicilerle buluşuyor. A+++ enerji sınıfı Hotpoint çamaşır makinesi Akıllı Elektronik Kontrol Sistemi sayesinde ısının 40 derecede sabit tutulmasını sağlayarak çikolata, çimen, tükenmez kalem lekeleri dahil, en zorlu ve inatçı 20 lekeyi kolayca çıkarıyor. 40 derecede bile maksimum leke çıkarma performansı sunan Hotpoint çamaşır makinesiyle,...