30 / 04 / 2024

Levent Kafkaslı Tekfen İnşaat Genel Müdürü

Levent Kafkaslı Tekfen İnşaat Genel Müdürü

Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, bu görevini Mayıs 2013'ten beri sürdürüyor. Levent Kafkaslı, Tekfen İnşaat'ta çalışmaya 1990 yılında başladı. Peki Levent Kafkaslı kimdir? İşte biyografisi...

Lkd İnşaat Ve Tesisat Anonim Şirketi kuruldu!

Lkd İnşaat Ve Tesisat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Levent Kafkaslı tarafından kuruldu.

Tekfen, Katar'da 40 bin kişilik stadyum inşa edecek!

Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Katar'da inşa edilecek Al Thumama Stadyumu için imzayı attı. 40 bin koltuk kapasiteli Al Thumama Stadyumu, 2020’de tamamlanacak.

TANAP projesinde ilk boru ne zaman bağlanacak?

TEKFEN İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.

TANAP'ta ilk boru Ağustos ayında bağlanıyor!

TEKFEN İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, TANAP ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.

İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 21 kattan meydana geliyor. İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

İstanbul Inn Levent satılık konut!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. İstanbul Inn Levent satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

İstanbul Inn Levent satılık ev!

Toplam 650 adet bağımsız birimden meydana gelen proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın yerde bulunuyor. İstanbul Inn Levent satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor. Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçiriliyor.

İstanbul Inn Levent adres!

İstanbul Inn Levent Beşiktaş projesi İstanbul Şişli’de hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent adres bilgileri kapsamında Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arka tarafında inşa ediliyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent satılık!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent satılık daire alanları 59 metrekareden başlıyor. Teslimleri 1 yıl sonra gerçekleşecek olan proje Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arka kısmında bulunuyor.

İstanbul Inn Levent ulaşım!

İstanbul İnn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Ünal İnşaat İstanbul İnn Levent projesi 2016 yılında teslim edilecek.

Levent Kafkaslı: Katar’da dünya kupalarının statlarını da inşa etmeye talibiz!

Bugüne kadar Azerbaycan’da 2 milyar dolarlık projeye imza atan Tekfen İnşaat, Baku Olimpiyat Stadyumu ve Socar Tower’ı şubatta teslim edecek. Katar’da dünya kupalarının statlarını da inşa etmeye talip olacakları belirtildi.

Levent Kafkaslı Tekfen İnşaat Genel Müdürü Haberi

Levent Kafkaslı Tekfen İnşaat Genel Müdürü

Levent Kafkaslı kimdir?


Tekfen İnşaat Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kafkaslı, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1987'de mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İnşaat Yönetimi Yüksek Lisans Bölümü'nü 1988'de bitirdi.  


Levent Kafkaslı, profesyonel kariyerine 1988 yılında çeşitli şirketlerde Saha Mühendisi olarak başlamıştır. 


Kafkaslı, Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.'de 1990 yılında çalışmaya başladı. 2005 yılına kadar, Yurtdışı ve Yurtiçi şantiyelerinde sırasıyla; Saha Mühendisi, Tekfen Temsilcisi, Bakü Merkez Ofis Koordinatörü, Proje Müdürü olarak görev almıştır. 


Levent Kafkaslı, 1999-2000 yılları arasında Azfen'de Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 


2005 yılında Tekfen İnşaat’ın, Azerbaycan Bölgesi Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Levent Kafkaslı, 2013 yılının Mayıs ayından itibaren Tekfen İnşaat’ın Genel Müdürlüğü görevine atanmıştır. 


Levent Kafkaslı, evli ve iki çocuk sahibidir. İngilizce biliyor.



Levent Kafkaslı ve Tekfen İnşaat...