16 / 05 / 2024

LeventLIFE Residence teslimleri

LeventLIFE Residence teslimleri

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı imzasıyla 2 kule halinde hayata geçirilen LeventLIFE'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Perola Residence Bağcılar konut fiyatları!

Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. Perola Residence teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Kuzu Grup Kumru Ankara Residence!

Toplam 159 adet daireden oluşan proje daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje tek blok şeklinde yükselecek. Kuzu Grup Kumru Ankara Residence teslimleri Haziran 2017' de yapılması planlanıyor.

Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Peki Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Eagle Residence teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunan projede dairelerin tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Peki Eagle Residence teslimleri ne zaman?

Aydos Country Residence teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 30 aya kadar taksit sağlanıyor. Projede iletişim olarak telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Aydos Country Residence teslimleri Ağustos 2017'de gerçekleşmesi gerekiyor.

Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterek tasarlandığı proje Atatürk Havaalanı'na yakın yerde yükseliyor. Proje 17 kat şeklinde yükseliyor. Peki Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Gala Residence teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede toplam 788 ticari ünite bulunuyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Residence teslimleri ne zaman?

LeventLİFE projesini uluslararası ödüllü mimar Roger Klein tasarlıyor!

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimi ile hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak alanları dünyaca ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak.

LeventLIFE projesi ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak!

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimi ile hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak alanları dünyaca ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak.

Sur Yapı Mirage Residence teslimleri Kasım 2017'de!

Sur Yapı tarafından Güneşli'de inşa edilen Mirage Rezidans Toplam 342 adet daireden meydana geliyor. Projenin yatırım bedeli ise 300 milyon TL olarak belirlendi.

İskenderun Altın Vadi Residence teslimleri 2016'da!

İSKENDERUN 'un yeni simgesi olmaya hazırlanan Altın Vadi Residence projesi 25 katlı 3 blokta 420 daireden oluşuyor. Projenin en büyük özelliği; dairelerde 2 adet salonun bulunması.

LeventLIFE projesinde 817 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla!

LeventLIFE projesi, LeventLIFE Office ve LeventLIFE Residence II olmak üzere 2 farklı kuleden meydana geliyor. Konut kısmında yer alan dairelerin fiyatları 817 bin 300 TL'den başlıyor.

LeventLIFE Residence teslimleri Haberi

LeventLIFE Residence teslimleri


Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı imzasıyla 2 kule halinde hayata geçirilen LeventLIFE Residence projesinde kulelerdem biri rezidans diğeri  ise ofis olarak karşımıza çıkıyor.


Toplam 100 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede vale hizmeti, oyun odası, 7 katlı otopark, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, kapalı devre güvenlik kameraları, kafeler, güvenlik, fitness center ve akıllı ev konsepti yer alıyor. Projenin teslimlerinin 2016'da yapılması planlanıyor.


LeventLIFE Residence II:


LeventLIFE Residence II projesindeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve Penthouselardan meydana geliyor. 


Projede yer alan dairelerin alanları 58 metrekareden başlıyor ve 232 metrekareye kadar yüksleiyor. Projedeki rezidansların fiyatları 375 bin dolardan başlıyor.


LeventLIFE Office:


 LeventLIFE Office projesi, A+ 64 ofisten oluşuyor. Ofislerin fiyatları ise 772...