28 / 04 / 2024

leyla yücel kentsel dönüşüm

leyla yücel kentsel dönüşüm

2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam eden Mimar Leyla Yücel kimdir? Leyla Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Leyla Yücel..

Kentsel dönüşümde şehirlerin bütünü ele alınmalı!

Son yıllarda sıkça gündeme gelen kentsel dönüşümü değerlendiren Mimar Leyla Yücel, daha çok bina dönüşümü yapıldığını belirterek, kentsel dönüşümün şehirlerin bütünü ile ele alınarak yapılması gerektiğini söyledi.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy'de  kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmalarına başladı.

Renkgrup Emlak Danışmanlığı Site Yönetimi Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renkgrup Emlak Danışmanlığı Site Yönetimi Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kekeç tarafından kuruldu.

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde Silverline kalitesi!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya Kepez’de 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda yükselten Sur Yapı, Silverline Ankastre kalitesini seçti...  

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Elazığ'ın tarihindeki en büyük kentsel dönüşüm projesi başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'ın tarihindeki en büyük kentsel dönüşüm projesini başlatacaklarını açıkladı...

Yerel yönetimler kentsel dönüşüm için harekete geçsin!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yerel yönetimlere, "Kentsel dönüşüm için harekete geçin" çağrısında bulundu. Eylül ayında açıklanacak kentsel dönüşüm eylem planına göre her şehrin ayrı bir planı olacak. 

Kentsel dönüşüm gereklilik değil zorunluluk!

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, kentsel dönüşümün Türkiye için bir gereklilik değil zorunluluk olduğunu söyledi. 

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

Yücel Park'ta 72 Ay 0,98 faiz fırsatı!

Yücel Park'ta 72 Ay 0,98 faiz fırsatı sunuluyor. Bayrama özel kampanyası bulunan projede 825 adet daire ile 17 adet ticari birim yer alıyor.

leyla yücel kentsel dönüşüm Haberi

leyla yücel kentsel dönüşüm

Leyla Yücel, 11 Eylül doğumlu. Haydarpaşa Teknik Okulu Makine Ressamı bölümünden mezun olan Yücel, üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi'nde tamamladı.


İlk iş deneyime 1989 yılında TÜPRAŞ'ta başlayan Leyla Yücel, 1991 yılında buradan ayrılarak DEC ART DECORATION'da işe başladı. 


Sırasıyla; A&A GRUP İNTERİOR DESİGN, LEPEGE ENERJİ SİSTEMLERİ İTH.İHR.SAN.LTD.ŞTİ ve DEMİR MAKİNE İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ'de hizmet verdi.


Leyla Yücel son olarak 2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam ediyor.


ALKOR YAPI

"Rölöve,Restorasyon-Restitüsyon,Mimari proje,İç mekan tasarım,Dış cephe, Peyzaj çevre düzenleme alanlarında proje ve İnşaat konularında faaliyet göstermektedir. Mimari projelerimizde işlevsellik,sağlamlık,ekonomi,estetik düşünülerek yaşam alanlarını amacına uygun olarak yaşanabilir mekanlar tasarlıyoruz.  Müşterilerimizin taleplerine , süre ve bütçelerine göre mekâna ilişkin öneriler çözümler ve yaratıcı tasarımlar üreterek , özenli bir uygulamayla yaşam alanlarını inşa ediyoruz. Amacına yönelik doğru yapılan tasarım...