25 / 05 / 2024

LG bayram kampanyası

LG bayram kampanyası

Elektronik devi LG, 20 Temmuz'a kadar sürecek kampanya ile LG Brandshop, Teknosa ve Media Marktlardan alınan seçili LG markalı buzdolabı modellerine 1000 TL'ye varan Sodexo Flexogift hediye kodu armağan ediyor

Kia bayram kampanyasını peş peşe açıkladı! 250 bin TL indirime ek 750 bin TL'ye sıfır faiz avantajı!

Kia otomobil markası bayrama özel kampanyalarını peş peşe açıkladı. Kia'nın EV6 modelinde, 250 bin TL indirime ek 750.000 TL’ye 12 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. 

Dacia'dan bu yılın en çılgın kampanyası! Duster fiyatları otomobil sektörünü yıktı geçti! 

Yeni otomobil almak isteyen kişiler otomotiv markalarının kampanyalarını mercek altına aldı. Dacia'dan bu yılın en çılgın kampanyası! Duster fiyatları otomobil sektörünü yıktı geçti. İşte detaylar...

Aynı ürünün ikincisi 50 indirimle satılacak! Sepet dolduracak çılgın kampanya başladı!

Migros çılgın kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satışa çıkarılacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

ŞOK Market çılgın kampanyasını duyurdu: Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak!

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında  Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Bomba indirim! Tarım Kredi bayram kampanyasını peş peşe duyurdu! Peynir, salça, et fiyatları dip yaptı!

Tarım Kredi Kooperatifleri indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda onlarca ürün kampanyaya dahil edildi. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğu...

TEB'den bayram kampanyası! Bu paraya ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirin

Bayramda peşin paraya ihtiyacı olanlar bu kampanyayı kaçırmamalı. 50.000 TL düşük faizli peşin destek verilecek. Bayram öncesi gereksinimi olanlar başvuru yaparak elde edebilecek.

Uzayan Kurban Bayramı tatili kredi arayışlarını hızlandırdı!

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması tatil yapmak isteyen vatandaşları da para bulma konusunda hareketlendirdi. Kredi için yapılan aramalar yüzde 20 oranında artarken geçen yıllara göre bayram kampanyası düzenleyen bankaların az olması dikkat çekti.

Gratis bayram kampanyasını başlattı! Net yüzde 50 indirim fırsatı!

Kurban Bayramına kısa süre kala Gratis, "NET yüzde 50 İNDİRİM ile Bayramı Başlatıyoruz" diye duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Vakıfbank'ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

Vakıfbank, acil peşin paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara has yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya vesilesi ile müşteriler, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme alternatifleriyle. kredi kullanabilecekler. Kampanya hakkında detaylar haberimizde.

LG'den Anneler Günü kampanyası! LG A9 CordZero'da hediye fırsatını kaçırmayın! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

LG, ev temizliğinde müthiş konfor sağlayan A9 CordZero Kablosuz Dikey Süpürgeleri, Anneler Günü'ne özel bir kampanyayla satışa sundu. Bugünlerde MediaMarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve LG mağazalarından LG A9 CordZero alanlara hediye var. 

Hepsi Burada'dan bayram sürprizi! Tecno Pova Neo 2 kampanyasını kaçırmayın

Tecno Pova Neo 2, 2021'de piyasaya sürülen ekonomik bir akıllı telefondur. Hepsi Burada Nisan ayı indirimlerini Ramazan bayramı ile birleştirdi ve yüzde 4 indirimle kullanıcıya sundu. İşte detaylar.

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

Emeklilere sevindirici haber! Bayram ihtiyaçlarını karşılamak için 10 bin TL destek verilecek!

Emeklilerin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Ramazan Bayramı öncesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak 10 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapılmaktadır ve başvurular şimdiden başladı.

LG bayram kampanyası Haberi

LG bayram kampanyası

LG Electronics, 5-20 Temmuz'da geçerli bayram kampanyası ile LG Brandshop, Teknosa ya da MediaMarkt mağazalarından seçili LG markalı buzdolabı modellerinden satın alan tüketicilerine 1000 TL'ye varan Sodexo Flexogift hediye kodu armağan ediyor.

LG'den yapılan açıklamaya göre, kalabalık ailelerin bir araya geldiği, eş, dost, akraba hep birlikte büyük sofraların kurulduğu bayram döneminde en büyük ihtiyaçlardan biri de geniş, yiyecekleri taptaze tutacak teknoloji ile donatılmış buzdolapları.

Kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran LG buzdolapları, büyük tencerelerin bile sığabileceği geniş iç hacimleri, enerji tasarrufu sağlamaları, 10 yıl garantili Inverter motorları, sessiz çalışmaları ve yiyecekleri uzun süre taze tutan üstün teknolojileri ile en geniş sofraların bile ihtiyacını karşılıyor.

Bayramı tüketiciler için bir fırsata çeviren LG 5-20 Temmuz'da gerçekleştirdiği kampanya ile LG Brandshop, Teknosa ve Media Marktlardan alınan seçili LG markalı buzdolabı modellerine 1000...