22 / 05 / 2024

LG tv indirim

LG tv indirim

Vatan Bilgisayar, LG NanoCell televizyon'a 1200 TL indirim uyguladı. Televizyon denilince akla ilk gelen markalardan biri olan LG'nin Mayıs indirimleri devam ediyor. İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi'de kırtasiye malzeme fiyatları çakıldı, onlarca üründe çılgın indirim var! 6-17 Eylül indirim kataloğu

Tarım Kredi Market 6-17 Eylül aktüel kataloğunu yayımlandı. Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları çakıldı, ayçiçek yağında çılgın indirim var.

A101'de çılgın indirim start aldı! 2 kg yoğurt 44 TL'ye çokokrem 39 TL'ye, Vanish Kosla leke çıkarıcı 66 TL'ye düştü

A101'in 22-28 Temmuz tarihleri arasında satışa çıkaracağı aktüel ürünleri yayımlandı. Söz konusu indirim fırsatı yarın sona erecek. İşte A101'deki indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Samsung Galaxy S23 Ultra'ya Carrefoursa'dan çılgın indirim! Bu inanılmaz indirimi sakın kaçırmayın!

Samsung Galaxy S23 Ultra'ya Carrefoursa'dan kaçırılmayacak indirim... A101, BİM, Migros'tan sonra şimdi Carrefoursa'da... Hemen buraya bakın... Son dakika... İşte 9 Temmuz 2023 Samsung Galaxy S23 Ultra fiyat listesi ve özellikleri...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max'e Teknosa'dan çılgın indirim!

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max'e Teknosa'dan çılgın indirim...Bu fırsat kaçmaz...Hemen Teknosa'nın inanılmaz kampanyasına bakın...İşte ayrıntılar...

A101'den yine unutulmayacak çılgın indirim! Fiyatı 25 TL'ye düştü

Son senelerde sürekli olarak çıkan enflasyon üstüne market ürünlerindeki etiketler devamlı değişiyor. İndirim listelerinde devamlı yer edinen ayçiçek yağı son indirim ile litresi 25 TL'ye kadar düştü.

Ayçiçek yağında olay indirim! 4 litresi 99 TL'ye düştü

Migros'tan ayçiçek yağına çılgın indirim geldi. 4 litre ayçiçek yağının satış ücreti 99 TL'ye kadar geriledi. Ayçiçek yağına yapılan indirimler çok büyük rağbet görürken indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

Cumhurbaşkanı onayladı! Artık Volkswagen Caddy’i ÖTV’siz alabilirsiniz! İşte vergisiz fiyatı!

ÖTV indirim haberi gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar pek çok araca ÖTV'siz olarak erişebilir. O araçların içinde Volkswagen Caddy de yer almaktadır. İşte ÖTV’siz Volkswagen Caddy fiyatları!

Galaxy Z Fold 4'e Amazan'da çılgın indirim

Global anlamda en popüler e-ticaret sitesi olan Amazon'da indirimler devam ediyor. Samsung Galaxy Z Fold 4 modeline yaptığı indirim vatandaşın gündeminde. Siteden alımlarda büyük avantaj sunan Amazon müşterilerini bekliyor.

Huawei Mate 50 Pro'ya çılgın indirim! Fiyatı 7 bin 998 TL birden düştü! Bu inanılmaz dev indirimi kaçıran çok üzülür!

Huawei Mate 50 Pro'da inanılmaz bir indirim var! Fiyatı 7.998 TL düştü. Bu fırsatı kaçırmayın, aksi takdirde pişmanlık duyabilirsiniz! Hemen harekete geçin ve avantajlı fiyattan yararlanın. İşte Huawei Mate 50 Pro özellikleri ve 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Et fiyatlarındaki indirimin son günleri! Tarım Kredi'den çılgın indirim! 

Et fiyatlarındaki indirim kampanyası sona eriyor! Belirli bir süre boyunca uygulanan dev indirim, artık son günlerini yaşıyor. Kampanya sona ermeden önce fırsatı kaçırmamak için hızlı davranmanız gerekiyor.

Ayçiçek yağında çılgın indirim! 1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatları birden düştü!

Son dönemlerde yüksek fiyatlarıyla dikkat çeken ayçiçek yağına bir marketten indirim haberi geldi. CarrefourSA, 1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarında büyük indirim yaptı. 

Carrefour'dan Xiaomi Redmi 12C'ye çılgın indirim! Bu fiyatı piyasada bir daha bulamazsınız

Carrefour'un Fiyat performans sınıfında indirim yaptığı ''Xiaomi Redmi 12C'' Carrefoursa Kart'a özel yüzde 34 avantajla kullanıcı ile buluşuyor. Amiral gemisi telefonlarla boy ölçüşen telefon bir çok kullanıcı tarafında beğeni alıyor. Peki Xiaomi Redmi 12C 13 Nisan 2023 fiyatı nedir?

LG tv indirim Haberi

LG tv indirim

Vatan Bilgisayar, LG NanoCell televizyona 1200 TL indirim yaptı. Her geçen gün yeni nesil teknolojisi ile fark yaratan ürünleri tasarlayıp bizlere sunan LG'nin beyaz eşyaları, geniş hedef kitlesine ulaşan en önde gelenlerden birisi.

LG NanoCell televizyon, gerçek 4K kalitesine sahip nefes kesici gerçek renkleri deneyimleyin. NanoCell yaklaşık 8 milyon piksel ile standart HD televizyonlardan daha keskin ve daha detaylı görüntüler sunuyor. Yüksek çözünürlük ile NanoCell teknolojisi bir araya gelerek uluslararası standart televizyonların üzerinde bir 4K deneyim yaşama şansı sağlıyor.

LG NanoCell, renkleri filtrelemek ve daha canlı göstermek için NanoCell teknolojisi olan nanopartikülleri kullanır ve RGB dalga boylarındaki tüm bozuklukları ortadan yok eder. Bu şekilde, ekranınızda sadece gerçek ve doğru renkler ile daha canlı bir görüntü elde edersiniz.


Peki, Vatan Bilgisayar'da LG NanoCell...