28 / 07 / 2024

LG bulaşık makineleri Mart 2022 fiyat listesi

LG bulaşık makineleri Mart 2022 fiyat listesi

LG, QuadWash Bulaşık Makineleri tüketicilere özledikleri hijyeni, kolaylığı ve temizliği sunuyor. Peki LG QuadWash Bulaşık Makinelerinin özellikleri neler? LG, QuadWash Bulaşık Makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte LG, QuadWash Bulaşık Makineleri Mart 2022 fiyat listesi...

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesinde çılgın kampanya! Fiyatı görenlerin ağzı açık kalacak!

Yeni evlenecek çiftlerin ve evine bulaşık makinesi almak isteyen kişilerin çok sevineceği haber Windsor’dan geldi. Windsor, WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesini piyasaya sundu.

LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi Hepsiburada’da peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıktı!

Elektronik cihazlar konusunda kendini dünyaya ispatlayan LG, son teknolojik özelliklerle çıkardığı bulaşık makinesiyle büyük ses getirdi. Bu kapsamda, Hepsiburada da LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

İndirimli bulaşık makineleri Beko'da! Beko bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko'dan bulaşık makinesinde kaçırılmayacak fırsat... Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından Beko, 6 farklı bulaşık makinesi modeline Oliz uygulamasına özel indirim uyguluyor. Peki, Beko 6 programlı bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Regal bulaşık makineleri en uygun bu adreslerde! 7 Nisan 2023 fiyat listesi…

Geniş ürün seçeneği sunan Regal'in, şık ve modern tasarımlarıyla öne çıkan kolay kullanım özelliğine sahip bulaşık makineleri, birçok ailenin evinde yer alıyor. Peki, Regal bulaşık makinesi fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Altus bulaşık makinesi 5.749 TL'den başlayan fiyatlarla! 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşyanın bütçe dostu markası Altus'un bulaşık makineleri büyük ilgi görüyor. Peki, Altus bulaşık makinesi fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? İşte Altus bulaşık makinesi 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Vestel Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Bulaşık Makinesi, Bütün kirli bulaşıklarınızı 50 dk'dan daha az vakitte yıkayan Vestel Çamaşır makinesi bulaşıklarınızı temizlerken ömrünü de uzatıyor. Peki  Vestel Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi, bardak ve cam koruma teknolojisi, kurutma fonksiyonu yenilenen süper 50 dakika programı, 13 kişilik kapasitesi ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 3111 en ucuz fiyatla nereden alınır? İşte detaylar...

Vestel BM 5302 WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9 bin 199 TL! Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel BM 5302 WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 13 kişilik kapasitesi ve E Enerji sınıfıyla bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor. 

En çok tercih edilen bulaşık makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

4 programı ve 14 kişilik kapasitesi olan Arçelik 6144 en çok tercih edilen bulaşık makinesi. Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi ile cam ve porselenler daima parlak kalır. Ekstra sıcak durulama ve buhar gücü ile gerçek hijyen sağlanır. Peki, Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi en uygun nerede? 

LG bulaşık makineleri Mart 2022 fiyat listesi Haberi

LG bulaşık makineleri Mart 2022 fiyat listesi

Gündelik yaşantıda sık sık kullanılan cihaz ve ürünlerin hayatlarımıza kattıkları kolaylıkları bittiğinde ya da arızalandığında anlıyoruz. Bulaşık makinesi de aynı çamaşır ve buzdolabı makineleri gibi, günlük rutinde kolaylık sağlayan ve ilave zaman kazandıran buna da ek olarak, günümüzün en önemli konusu olan hijyen sunan cihazların ilk sırasında yer alıyor. 

Diğer taraftan, 10 tüketiciden yedisi, bulaşık makinelerinin yeterli temizleme yapamayacağını veya yemek kokusunu çıkaramayacağını düşünüyor; bu nedenle ön yıkama yapıyor ve bulaşıkları yıkamış oluyor. Yine çoğu tüketici, yeterli hijyenin ve temizliğin sağlanması için bulaşık makinelerini 60 derece ve daha fazla sıcaklıkta çalıştırarak fazla enerji tüketimine sebep oluyor. İşte LG, QuadWash Bulaşık Makineleri burada devreye giriyor ve tüketicilere özledikleri hijyeni, kolaylığı ve temizliği sunuyor. 

Peki LG QuadWash Bulaşık Makinelerinin özellikleri neler? LG,...