18 / 05 / 2024

lider centrio satış ofisi

lider centrio satış ofisi

İzmir Bayraklı Lider Centrio iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 55 dönüm arazi üzerinde yükseliyor...

ODMD açıkladı! Togg, elektrikli otomobil satışlarında açık ara lider!

Türkiye elektrikli otomobil pazarında senenin ilk çeyreğinde satış lideri olarak 4 bin 145 araç ile Togg oldu. Buna göre pazar payı ise yüzde 29,7 olarak gerçekleşen Togg’u Alman ve Güney Kore markaları takip ederken Tesla ise ilk 10 içinde bile yer bulamadı.

Antalya yabancı yatırımcıya 747 konut satışıyla lider!

Konut satışları ocakta yüzde 17,8  düşüşle 80 bin 308 oldu. Yabancı yatırımcılara yapılan 747 konut satışı ile ilk sıra Antalya'nın oldu.

Konut satışları düştü! Gayrimenkulün yeni gözdesi arsa ve tarla oldu!

Değişen talepler, yükselen fiyatlar, kredi olanaklarının sınırlı olması gayrimenkul piyasasında dengeleri değiştirdi. Toplam satış içinde uzun seneler boyunca lider konumda olan konut, yerini arsa-tarlaya kaptırdı. İşte detaylar...

Esenyurt konut satışında lider! 

Türkiye genelinde Ekim 2023'te en çok konut satışı mega kent İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'un ilçeleri masaya yatırıldığında da en fazla konutun 40 bin 545 adetle Esenyurt'ta satıldığı kaydedildi.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Togg elektrikli otomobil satışlarını tetikledi!

Türkiye otomobil pazarında elektrikli otomobil satışlarının payı bu senenin ilk 8 ayında yüzde 4'e yaklaşırken, Togg T10X modeli de satışa başladığı 4 ay içinde tüm elektrikli araç pazarında en çok satan marka ve model kategorisinde adeta lider oldu.

Fiat Egea satışlarda açık ara zirveye yerleşti: 2023 ilk yarısında en çok satan ikinci el araç oldu!

Türkiye’nin lider online ikinci el araç platformu VavaCars, 2023'ün ilk yarısında en çok satılan 10 araç modelinin zirvesinde Fiat Egea'nın yer aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max inanılmaz fiyat etiketiyle BİM'de! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye`nin lider market zincirlerinden BİM, son dakika müjdesini verdi! Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max inanılmaz fiyat etiketiyle BİM'de satışta! İşte 19 Şubat 2023 itibarıyla iPhone 13 Pro Max özellikleri ve fiyat listesi...  

İstanbul'da 2022'de en çok o ilçede konut satıldı! 40 bin konut satışıyla 2023'te de lider olacak!

İstanbul’da en çok konut satışının yapıldığı ilçeler sıralamasında son senelerde zirveye yerleşen Esenyurt'un 2023'te de lider olması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Peugeot, B segment elektrikli satışlarında 2022 yılını Avrupa'da lider tamamladı!

Peugeot tarafından yapılan son dakika açıklamasında şirketin elektrikli B segment satışlarında 2022'yi Avrupa’da lider olarak tamamladığı belirtildi.

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

Tüm yıl lider durdu son ay hüsrana uğradı! 2022’de rekor satışa ulaştı

NPD Group, her sene yaptığı gibi yenş yıla girmekle ABD'de 2022 senesinin en çok satan 10 oyununu ilan etti. Call of Duty: Modern Warfare II, büyük bir atak yaparak Elden Ring’in de önüne geçerek satış rekorları kırdı.

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

lider centrio satış ofisi Haberi

lider centrio satış ofisi


Lider İnşaat tarafından yaşama geçirilen Lider Centrio projesi İzmir'in Bayraklı bölgesinde yükseliyor. İzmir Bayraklı Lider Centrio iletişim bilgilerinden haberimizde bahsedeceğiz.


55 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Bayraklı Lider Centrio projesinde 290 adet home-ofis ve 43 adet ticari ünite yer alıyor.


İzmir Lider Centrio projesi 10 katlı blok olarak yükseliyor ve içerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon home-ofisler barındırıyor.




İzmir Bayraklı Lider Centrio fiyat listesi!


1+1 home ofisler 350 bin liradan, 

2+1 home ofisler ise 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş...