04 / 10 / 2024

lider centrio satış ofisi

lider centrio satış ofisi

İzmir Bayraklı Lider Centrio iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 55 dönüm arazi üzerinde yükseliyor...

Togg, satışlarda lider! En yakın rakibine 10 bin fark atarak 8 ayda 14 bin 849 satıldı...

Yılın ilk yarısında elektrikli otomobil pazar liderliğini sürdüren Togg, yılın 8 aylık döneminde ise 14 bin 849 adetlik satışı ile birlikte en yakın rakibine 10 bin 4 adet fark atmış oldu.

Çimsa'dan dev satın alma! Çimsa, İrlanda merkezli Mannok'u bünyesine kattığını duyurdu...

Sabancı Holding iştiraki, beyaz çimento alanında lider markalardan Çimsa, İrlanda merkezli çimento üreticisi Mannok'u satın almak üzere sözleşme imzaladığını açıkladı. Çimsa'dan KAP'a yapılan açıklamada, Mannok'un tamamının satın alımı için belirlenen ücret 330 milyon Euro olduğu kaydedildi.

Zoom Residence Kağıthane 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Lider Grup İnşaat tarafından Kağıthane'de inşa edilen Zoom Residence Kağıthane 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Emlak Konut GYO'dan 2024'ün ilk çeyreğinde 6.2 milyar TL'lik satış!

Türkiye'nin lider geliştirici firması olan Emlak Konut GYO, 2024'ün ilk çeyreğinde, ön satış değeri 6.2 milyar TL olan, 77,5 metrekare brüt alanlı, 675 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdi. İşte o rakamlar...

ODMD açıkladı! Togg, elektrikli otomobil satışlarında açık ara lider!

Türkiye elektrikli otomobil pazarında senenin ilk çeyreğinde satış lideri olarak 4 bin 145 araç ile Togg oldu. Buna göre pazar payı ise yüzde 29,7 olarak gerçekleşen Togg’u Alman ve Güney Kore markaları takip ederken Tesla ise ilk 10 içinde bile yer bulamadı.

Antalya yabancı yatırımcıya 747 konut satışıyla lider!

Konut satışları ocakta yüzde 17,8  düşüşle 80 bin 308 oldu. Yabancı yatırımcılara yapılan 747 konut satışı ile ilk sıra Antalya'nın oldu.

Konut satışları düştü! Gayrimenkulün yeni gözdesi arsa ve tarla oldu!

Değişen talepler, yükselen fiyatlar, kredi olanaklarının sınırlı olması gayrimenkul piyasasında dengeleri değiştirdi. Toplam satış içinde uzun seneler boyunca lider konumda olan konut, yerini arsa-tarlaya kaptırdı. İşte detaylar...

Esenyurt konut satışında lider! 

Türkiye genelinde Ekim 2023'te en çok konut satışı mega kent İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'un ilçeleri masaya yatırıldığında da en fazla konutun 40 bin 545 adetle Esenyurt'ta satıldığı kaydedildi.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Togg elektrikli otomobil satışlarını tetikledi!

Türkiye otomobil pazarında elektrikli otomobil satışlarının payı bu senenin ilk 8 ayında yüzde 4'e yaklaşırken, Togg T10X modeli de satışa başladığı 4 ay içinde tüm elektrikli araç pazarında en çok satan marka ve model kategorisinde adeta lider oldu.

Fiat Egea satışlarda açık ara zirveye yerleşti: 2023 ilk yarısında en çok satan ikinci el araç oldu!

Türkiye’nin lider online ikinci el araç platformu VavaCars, 2023'ün ilk yarısında en çok satılan 10 araç modelinin zirvesinde Fiat Egea'nın yer aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max inanılmaz fiyat etiketiyle BİM'de! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye`nin lider market zincirlerinden BİM, son dakika müjdesini verdi! Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max inanılmaz fiyat etiketiyle BİM'de satışta! İşte 19 Şubat 2023 itibarıyla iPhone 13 Pro Max özellikleri ve fiyat listesi...  

İstanbul'da 2022'de en çok o ilçede konut satıldı! 40 bin konut satışıyla 2023'te de lider olacak!

İstanbul’da en çok konut satışının yapıldığı ilçeler sıralamasında son senelerde zirveye yerleşen Esenyurt'un 2023'te de lider olması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

lider centrio satış ofisi Haberi

lider centrio satış ofisi


Lider İnşaat tarafından yaşama geçirilen Lider Centrio projesi İzmir'in Bayraklı bölgesinde yükseliyor. İzmir Bayraklı Lider Centrio iletişim bilgilerinden haberimizde bahsedeceğiz.


55 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Bayraklı Lider Centrio projesinde 290 adet home-ofis ve 43 adet ticari ünite yer alıyor.


İzmir Lider Centrio projesi 10 katlı blok olarak yükseliyor ve içerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon home-ofisler barındırıyor.




İzmir Bayraklı Lider Centrio fiyat listesi!


1+1 home ofisler 350 bin liradan, 

2+1 home ofisler ise 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş...