24 / 07 / 2024

Light&You

Light&You

Light&You Mumları tasarım ve dekorasyon dünyasındaki ayrıcalıklı dokunuşlarıyla yaşam alanlarının yeni vazgeçilmezleri...

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yenilenmiş iPhone 7 akıllı telefon 3.198 TL’ye, yenilenmiş Samsung Galaxy A30S 3.899 TL’ye, yenilenmiş Huawei Mate 20 Light 3.399 TL’ye satışa sunuluyor. Peki başka hangi akıllı telefonlar  5 bin TL’den daha ucuz? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Yeni Polo can yakıyor! Geleceğin teknolojisi yeni Polo Life 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Volkswagen’in alışıl olduğumuz üretim kalitesi ve sağlamlığıyla Yeni Polo, her anlamda kendini geliştirmiş haliyle karşınızda. Yarı Otonom Sürüş Asistanı, IQ.LIGHT– LED Matrix farlar ve “Travel Assist”  gibi premium donanımlarla Polo 23 Ağustos 2022 fiyat listesi..

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Good for You, 40 günde 35 bayiye ulaştı!

Kahve dükkanı açmak isteyenlere  Türkiye'nin en ekonomik ve sıra dışı franchise modelini sunan Good for You, 40 günde 10 ilde 35 bayiye ulaştı...

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bairkdar tarafından kuruldu.

Markboro Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Markboro Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Jınhuan Xie ve You-Wei Shiue ortaklığıyla kuruldu.

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Öner, Bülent Sarıçiçek ve Fayhaa Z.Hasan Albayatı ortaklığında kuruldu. 

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Fıkre Haj Huseın, Bassam Haj Huseın, Mohamad Al Hawarneh ve Omar Haj Huseın ortaklığında kuruldu. 

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi A. Amin Alkhatıb tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

You İnvest Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

You İnvest Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ufuk Keskinkılıç ve Yusuf Yuhay ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nurol Park'ta N-Light Nurol Işık Çözümü!

Nurol Park'ta N-Light Nurol Işık Çözümü ile gün ışığı iç mekanlara maksimum düzeyde taşınıyor. Nurol Park'ta daire fiyatları 615 bin TL'den başlıyor...

İzmir For You Suite 2017 Aralık'ta teslim!

Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk, yeni projeleri "For You Suite" ile İzmirlilere yatırım fırsatı sunduklarını söyledi. Projeye ilişkin bilgiler veren Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Çiğli'de yer alan projemizin yatırım değeri çok yüksek.

Light&You Haberi

Light&You


 Light&You Mumları, mum dünyasına farklı bir bakış getiriyor. Butik yaklaşımları ile ayrıcalıklı ürünler sunan Light&You Mumları, özel tasarımları kadar, kullanılan mango, vanilya, pudra ve karamel aromalarıyla da büyük ilgi görüyor.


Sıfırdan üretimle geliştirilen Light&You Mumları, 2 farklı model yaklaşımında zengin çeşitliliğe sahip. Yaşam alanında mumu aynı zamanda dekoratif bir obje olarak sergilemek isteyenler için mumlar, farklı boyut seçenekleri ile sunuluyor. Bu mumlar, tasarlanan kutularının şıklığıyla da oldukça cazip bir hediye alternatifi özelliğine sahip.


Bir diğer model ise bardak tasarımlarındaki mumlar… 


 Dinamik stilleri tercih edenlerin ilgisini çeken bu mumlar da, siyah ve altın işlemeli bardak tasarımları ile iki farklı seçeneğe sahip.


Kurumsal anlamda, tarzına, duruşuna ve tasarımına uygun çalışmalar isteyenler içinde özel üretimler yapan Light&You Mumları, ayrıcalıklı hizmet arayışında olan profesyonellerin favorisi… 


Yaşam alanlarına, tasarımları...