04 / 05 / 2024

lik yapı bursa

lik yapı bursa

Konut alıcılarına önce iyi bir yaşam alanı ve beraberinde de karlı bir yatırım alternatifi sunan Lik Yapı, TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına katıldı.

Bak Yapı'dan Bursa'ya 600 konutluk yeni proje geliyor!

Bak Yapı Bursa Veysel Karani Mahallesi projesi için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede 600 konut ve 50 dükkan yer alacak.

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

Galatasaray’da kurtuluş Kemerburgaz!

Üç banka ile imzalanan 1 milyar TL'lik yapılandırma anlaşmasının tüm detayları masaya yatırıldı. Faizlerle beraber yaklaşık 2 milyar TL'yi bulacak borcun 5 senede ödenmesinin tek yolunun Florya ve Riva projelerinin tamamlanması olduğu konusunda fikir birliğine varıldı...

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Konya'da 9.5 milyon TL'lik yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Selçuklu İlçesi'ne bağlı Hocacihan Mahallesi'nde 6 bin 123,92 metrekare büyüklüğündeki alanda 9.5 milyon TL'lik yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

Kayseri'de 42.3 milyon TL'lik yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İhale 10 Eylül'de yapılacak..

Antalya Muratpaşa'da 39.3 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Muratpaşa'da yapım karşılığı 35 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor...

lik yapı bursa Haberi

lik yapı bursa

Lik Yapı kurulduğu günden itibaren taahhüt ve çözüm kuruluşu olarak kurumsallaşmış yapısıyla çağdaş teknolojiye egemen, deneyimli, yetişkin insan gücüyle genel müteahhitlik hizmetleri alanında dünya standartlarına uygun kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaya devam ediyor.

Lik Yapı inşaat Türkiye'nin değişik illerinde modem mimarinin en güzel örneklerinin sunulduğu siteler, toplu konutlar, fabrikalar ve okullar inşa ederek önemli projelere imza atıyor.


Müşteri memnuniyetini temel alan bir anlayışla, ömek bir kuruluş olan Lik Yapı kaynaklarını verimli kullanmaya yönelik çevreci yatırımlarla da kendini sürekli geliştiren bir firma. Lik Yapı konut alıcılarına başta iyi bir yaşam alanı beraberinde de karlı bir yatırım alternatifi sunuyor. TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına katılan Lik Yapı firma sahibi Mehmet Kurt her lükse, her bütçeye göre müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak daireleri olduğunu ifade...