21 / 05 / 2024

Lilişan İldan

Lilişan İldan

İldan Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lilişan İldan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

Sterlinde 37 yıldan sonra bir ilk yaşanıyor! Kıyamet kopuyor hemen bakın

Sterlin/dolar kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sterlinde 37 yıldan sonra bir ilk yaşanıyor. İşte detaylar...

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul satışlarında yükseliş bekliyorum!

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı gayrimenkul piyasasında satışların 5 yıldan beri ilk kez düştüğünü söyledi ve gayrimenkul satışlarında yükseliş beklediğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir hastaneleri 14 yıllık hayalimdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir ve Kocaeli şehir hastanelerinin finansman töreninde 14 yıllık rüyasının gerçekleşmek üzere olduğunu belirterek, hastanelerin açılışına gelecek yıldan itibaren başlanacağını, 2019’da ise tümünün tamamlanacağını söyledi.

Sırrı Aydoğan: Kentsel yenileme Allah tarafından yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara'dan 8 kentsel dönüşüm projesi için onay alalı 3 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen tek bir çivi bile çakmazken Başkan Vekili Sırrı Aydoğan'dan şoke eden bir açıklama geldi.

Gayrimenkul gelir vergisi 5 yıldan sonra ödenir mi?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince, taşınmaz mal ve hakların 5 yıl içerisinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar değer artış kazancının konusunu oluşturuyor. Peki, gayrimenkul gelir vergisi 5 yıldan sonra ödenir mi?

İldan Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İldan Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lilişan İldan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

5 yıldan önce satılan evin vergisi!

Gayrimenkul alım-satımı sırasında doğan vergisel sorumluluklar arasında değer artış kazancı vergisi de yer alıyor. Peki, 5 yıldan önce satılan evin vergisi nasıl ödenir? Vergi ne zaman ödenir?

Çırağan Sarayı yandı, bitti, küllerinden doğdu!

104 yıl önce 18 Ocak'ta makus talihine ve üzerindeki uğursuzluğa son kez yenik düşüp, yanarak kül olan Çırağan Sarayı bugün artık dünyanın en önemli sanatçı ve devlet adamlarını ağırlıyor. İşte 17. yüzyıldan bugüne Çırağan Sarayı...

En büyük mimarlık ödülünü anıt ev aldı!

İngiltere'nin en prestijli mimarlık ödülü RIBA Stirling'in bu yılki sahibi anıt ev oldu. RIBA Stirling mimarlık ödülü, 12. yüzyıldan kalma Anıt Yapı' nın restorasyonuna verildi...

Hasankeyf için Recep Tayyip Erdoğan'a mail yağıyor!

Hasankeyf için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 60 bin elektronik posta gönderildi

Erdoğan Bayraktar: Türkiye'deki evlerin yarısı yenilenmeli

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, ''Türkiye'de şehirlerde bulunan 14,5 milyon konutun yarısının yenilenmesi gerekiyor'' dedi

Erdoğan Bayraktar: Ali Sami Yen'i yeşil alan yapabiliriz

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar "Galatasaraylı parayı verir, Ali Sami Yen'i de yeşil alan yaparız" dedi

Gökşan Özman: Antalya'da yabancıların 21 bin 205 evi var

Özmanlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökşan Özman, Antalya'daki konut piyasası hakkında değerlendirme yazısı yazdı...

Lilişan İldan Haberi

Lilişan İldan

İldan Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lilişan İldan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.


İldan Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt  işleri yapmak ,resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...