10 / 05 / 2024

limak üsküp otel projesi

limak üsküp otel projesi

Limak Şirketler Grubu Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni otel projesini hayata geçiriyor. 

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

O ilde 3 adet arsa satılıyor! Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Kırklareli Üsküp Belediyesi, Kırklareli ili, Üsküp ilçesi, Mehmetçavuş mahallesinde yer alan 3 adet arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Kırklareli Üsküp'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.

Bahaş Harmony Üsküp geliyor! 2024'te teslim! 

Bahaş Holding, Üsküp’ün ilk ve tek lüks villa projesi için düğmeye bastı. Bahaş Harmony Üsküp'te 3+1 ikiz villalar bulunuyor. İşte Bahaş Harmony Üsküp ile ilgili merak edilenler...

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Sk Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Otel Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de 20 bin TL sermaye bedeli  ile Samet Karbuz tarafından kuruldu.

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Limak Skopje Luxury Hotel 23 Nisan'da açılacak!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezine 200 metre uzaklıktaki Limak Skopje Luxury Hotel'i 23 Nisan tarihinde hizmete sunuyor.

Türkiye Maarif Vakfı, Kuzey Makedonya'da 10 bin metrekarelik okul alanı satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ile Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki FON Üniversitesi arasında üniversite kampüsünün 10 bin metrekarelik kısmının Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alınması için anlaşma imzalandı.

Limak'ın Diamond of Skopje projesinin ilk etabı tamamlandı!

Üsküp’te Limak tarafından 250 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirilen ’Diamond of Skopje’ projesinin ilk etabı tamamlandı. 

limak üsküp otel projesi Haberi

limak üsküp otel projesi

Limak ŞirketlerGrubu Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezinde yer alan otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan gayrimenkul projesi Diamond of Skopje'nin otel bölümü olarak Limak Skopje Luxury Hotel'i açıyor.  Hürriyet'te yer alan habere göre; şehrin merkezine 200 metre mesafede yer alan projede, 285 yatak kapasitesi ve 21'i süit, 121 standart olmak üzere toplam 142 elegant oda bulunuyor. 'Üsküp'ün Tacı' sloganı ile hizmete girecek olan otel, Limak Turizm Grubu'nun 9'uncu yatırımı olmanın yanı sıra Limak Cyprus Deluxe Hotel ile birlikte yurtdışındaki ikinci turizm yatırımı olma özelliğini de taşıyor.

Yaklaşık 110 kişiye direkt istihdam yaratacak otelin çalışanlarının Limak Şirketler Grubu'nun sürdürülebilirlik ve kadınının iş hayatındaki yerini güçlendirme hedefleri doğrultusunda yüzde 60'ı kadın çalışanlardan oluşacak. Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Limak Turizm...