29 / 04 / 2024

limankent projesi konut sektörü

limankent projesi konut sektörü

JLL Türkiye, dev projelerin gayrimenkule yansımalarını araştırdı. Avrasya Tüneli kentsel dönüşümü tetikleyecek. Yeni otoyol ticari alanlar, Körfez Köprüsü konut bölgeleri oluşturacak..

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

TOKİ İstanbul projesi konut satışları başlıyor! 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 fiyatları resmen belli oldu! Sakın kaçırmayın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul projesi kapsamında 68 konutun satışına başlıyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde satılacak olan konutların fiyatları belli oldu. İşte ayrıntılar...

Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Şani İnşaat imzası taşıyan Ap Forest Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Ap Forest Gate projesi nerede inşa ediliyor? Ap Forest Gate projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Planlı Projeler Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirador Tuzla projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Mirador Tuzla projesi nerede inşa edilecek? Mirador Tuzla projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İlk Evim Konut Finasman Paketi inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Konut Finansmanı Projesi konut piyasasını nasıl etkileyecek? İşte İntegra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu'nun konut finansman paketleri ile ilgili önemli açıklamaları...

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi nerede? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi nerede? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi nerede? TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesinde ödemeler nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla... 

TOKİ Kütahya Merkez teslim duyurusu!

TOKİ Kütahya Merkez teslim duyurusu hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Kütahya Merkez İnköy Mahallesi 345 Konut Projesi Konut Teslimi 9 Temmuz 27 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 

Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Çekmeköy Zin D Zer projesi konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor. Peki Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

limankent projesi konut sektörü Haberi

limankent projesi konut sektörü

Yeni altyapı ve ulaşım projeleri, gayrimenkul sektörünü yeniden şekillendiriyor. Projelerin inşa edildiği bölgelerde lojistik, ofis, konut ve otel yatırımları gelişirken, kentsel dönüşüm süreci de destekleniyor.

Avi Alkaş’ın Ülke Başkanı olduğu JLL Türkiye tarafından açıklanan “Gayrimenkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor” raporuna göre, İstanbul ve çevresinde inşası süren veya başlayacak olan 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu, Avrasya Tüneli, İstanbul-İzmir Otoyolu, 3. Havalimanı, yeni şehirler, Liman Kent ve Kocaeli’deki Organize Liman Bölgesi gibi projeler yeni geliştirme ve yatırım fırsatları doğuracak. İstanbul’da gayrimenkul trendleri de bu projelerin oluşturduğu ihtiyaçlar çerçevesinde değişecek. Örneğin, Avrasya Tüneli kentsel dönüşümü tetikleyecek, İstanbul-İzmir Otoyolu yeni konut bölgeleri oluşturacak, Kuzey Marmara Otoyolu lojistik arzı tetikleyecek.


3. KÖPRÜ VE KUZEY MARMARA OTOYOLU


Ticari alanları geliştirecek

YAVUZ Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu...