24 / 07 / 2024

lojman lirası ne kadar

lojman lirası ne kadar

Bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere az bir kira karşılığında lojman evleri tahsis ediliyor. Peki lojman kiraları nasıl belirlenir? Lojman kiraları 2014 bedeli ne kadar? İşte lojman kiraları 2014...

En düşük emekli aylığına zam teklifi kabul edildi! Maaş farkları ne zaman yatacak?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği en düşük emekli aylığının artırılmasına ilişkin madde, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Buna göre, en düşük emekli maaşı 12 bin 500 Türk Lirası olacak. Peki maaş farkları ne zaman yatacak?

Milli Emlak, 2 şehirdeki 22 adet lojman ile bina ve araziyi satıyor! Yüzde 20'ye varan indirim fırsatı! 

Milli Emlak, Diyarbakır ve Amasya'daki 22 adet lojman ile 2 adet arsayı yüzde 20'ye varan indirim fırsatıyla satıyor. Peki lojmanların ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte ilan metinleri... 

100 bin TL kredinin geri ödemesi ne kadar?

Merkez Bankası’nın parasal sıkılaşma adımlarının ardından artış gösteren kredi faiz oranları yön değiştirmiş oldu. İhtiyaç kredileri yüzde 4.50 seviyesinin altına düştü. Peki şu anda 24 ay vadeli 100 bin Türk Lirası kredi çekmek isteyen biri bunun toplam ne kadar geri ödeme yapacak?

Kadıköy'deki 6 lojman taksitle satılıyor! Milli Emlak'tan İstanbul'da konut fırsatı! 

Anadolu Yakası Milli Emlak, Kadıköy'deki 6 lojmanı  taksitle satıyor. Peki Kadıköy'de yer alan lojmanların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, 2 şehirdeki 8 adet lojman ile 2 adet arsa ve 1 araziyi taksitle satıyor! 

Milli Emlak, Mersin Silifke'deki 8 adet lojman ile İzmir'deki 2 adet arsa ve 1 araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ilan metinleri...

Banka banka konut kredisi faiz oranları güncellendi! 3 milyon TL'nin geri ödemesi ne kadar?

Bankaların konut kredisi faiz oranları yeniden güncellendiği kaydedildi. Buna göre, 3 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 senelik taksiti ne kadar oldu?

Dolar/TL atağa geçti! Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Serbest piyasada dolar/TL kuru ne kadar?

Türk Lirası gün içinde dolar karşısında yüzde 1'ün üzerinde değer kaybetti. Dolar kuru son zamanlardaki düşüş trendinden çıktı ve atağa geçti. Peki serbest piyasada dolar/TL ne kadar oldu? 4 Haziran 2024 dolar/TL kuru.

Milli Emlak, iki şehirde 6 adet lojman ile 1 adet arsayı taksitle satıyor! Milli Emlak arsa satışları 2024!

Milli Emlak, Ordu ve Mardin illerinde yer alan 6 adet lojman ile 1 adet arsayı taksitle satıyor. Peki lojmanların ve arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ilan metinleri...

Mevduat faizleri güncellendi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar?

Türk Lirası mevduat faizi son 2 haftada düşüşe geçmiş durumda. Buan göre, en yüksek mevduat faizi veren banka hangisi? 2 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? 

Milli Emlak, 21 adet lojman, 17 adet arazi ve 1 arsayı yüzde 25 indirimle satıyor! 

Milli Emlak, Trabzon, Çanakkale ve Karabük illerinde yer alan 21 adet lojman, 17 adet arazi ve 1 arsayı yüzde 25 indirimle satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ilanlar... 

Dolarda yön değişti. Dolar 30 TL’nin altına düşerse ne olur?

Dünyanın önde gelen finans kurumları ve bankalar 2024'te Türk lirasının değer kazanarak, doların 30 TL’nin altına düşeceği öngörülerini arka arkaya açıkladı. Peki dolar 30 TL’nin altına düşerse ne olur?

Milli Emlak 5 adet lojman ve 12 adet araziyi taksitle satıyor! Milli Emlak arsa satışı! 

Karaman ve Adana'da yer alan 5 adet lojman ve 12 adet arazi taksitle satıyor. Peki lojmanların ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Araba almak isteyenler dikkat! 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit tutar ve geri ödemesi ne kadar?

Araba almak isteyen vatandaşlar taşıt kredisi oranlarını, taksit tutarı ve geri ödeme seçeneklerini merak ediyor. 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit miktarı nasıl hesaplanır? 48 ay vadeli 200 bin Türk Lirası taksit miktarları ve toplam geri ödemesi ne kadar?

lojman lirası ne kadar Haberi

lojman lirası ne kadar

Lojman kiraları 2014!

Kamu konutları olarak da bilinen lojmanlar, bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere az bir kira karşılığında verilen konutlar olarak tanımlanıyor. Peki, lojman kiraları nasıl belirlenir?


Lojman evleri için ödenecek kira bedelleri, her sene Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında duyuruluyor.


Açıklanan kira bedelleri, bir sene boyunca uygulanıyor. Bir sonraki yılda uygulanacak lojman kirası bedeli tekrar tebliğ ile yayımlanıyor. Buna göre lojman kiraları 2014 ne kadar?


2014 lojman kirası, 10 Ocak 2014 tarihinde 28878 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliği ile belirlendi.


Tebliğ hükümlerine göre lojman kiraları 2014 şu şekilde sıralanıyor:


15 Ocak 2014 tarihinden itibaren yurt içinde bulunan konutlardan aylık her bir metrekare için;

-Kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda 1,35 TL/m²,


-Kalorifersiz konutlarda 2,11 TL/m²,


-Kaloriferli konutlarda 2,77 TL/m², kira...