09 / 05 / 2024

lojman lirası ne kadar

lojman lirası ne kadar

Bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere az bir kira karşılığında lojman evleri tahsis ediliyor. Peki lojman kiraları nasıl belirlenir? Lojman kiraları 2014 bedeli ne kadar? İşte lojman kiraları 2014...

Araba almak isteyenler dikkat! 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit tutar ve geri ödemesi ne kadar?

Araba almak isteyen vatandaşlar taşıt kredisi oranlarını, taksit tutarı ve geri ödeme seçeneklerini merak ediyor. 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit miktarı nasıl hesaplanır? 48 ay vadeli 200 bin Türk Lirası taksit miktarları ve toplam geri ödemesi ne kadar?

Akbank mevduat faiz oranlarını güncelledi! Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Mevduat faizlerinde yaşanan artış sebebi ile vatandaşlar Türk Lirası'na yönelmiş oldu. Buna göre, elinde doları olanlarda mevduat faizlerini araştırıyorlar. Mevduat faiz oranları kaç TL?, Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Evde bakım yardımı bekleyenlere Nisan 2024 müjdesi! 7 bin 608 Türk Lirası hesaplara ne zaman yatırılacak?

Pek çok kişi evde bakım yardımı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 evde bakım paraları hesaplara ne zaman yatırılacak?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra konut kredileri için de güncellemelere gidildi. Peki 2,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 yıllık toplam ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar oldu?

Bankalar peş peşe duyurdu! 2 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar?

Türk Lirası mevduat faizlerinde güncellemeler sürerken bankalardaki mevduat faizleri de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 2 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar? 

Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? Dolar ve euro yatırımcıları hemen baksın! 1 Şubat 2024 döviz kurları

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında eriyişi devam ediyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonra hareketlenen döviz kurları bugün güne nasıl başladı? Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? 1 Şubat 2024 döviz kurları.

1 milyon Türk Lirası'nın faiz getirisi ne kadar? Banka banka oranlar ve getirileri...

Merkez Bankası'nın son faiz artırımı ile yüzde 52'yi aşan Türk Lirası mevduat faizleri, yeni sene ile birlikte azaldı. Buna göre, faiz oranları yüzde 40’ın altına kadar inerken bankaların yeni oran ve getirileri de açıklanıyor. İşte haberin detayları...

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

Dolardan bir rekor daha! 4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dün TÜİK tarafından açıklanan 2023 Enflasyon rakamlarından sonra dolar kuru Türk lirası karşısında yükselişine devam etti. Yükselişine bugün de devam eden dolardan yeni rekor geldi.  4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

30'lu yumurta fiyatları bir yılda ikiye katlandı! Migros, CarrefourSA, Macrocenter'da yumurta fiyatları ne kadar?

Bir karton 30'lu yumurtanın toptancıdan çıkış fiyatı 80 Türk Lirası seviyelerinde. Ancak markete gidene kadar fiyat 120 lirayı buluyor. Peki Migros, CarrefourSA, Macrocenter'da yumurta fiyatları ne kadar? İşte 23 Eylül 2023 fiyat listesi...

200 bin TL'nin faizi ne kadar? İşte tek tek açıklanan o son dakika rakamları!

Bankada parası olan pek çok kişi 200 bin Türk Lirası'nın mevduat faizi getirisi ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Peki 200 bin TL'nin faizi ne kadar? İşte peş peşe açıklanan o rakamlar...

Döviz korumalı mevduatlar azalırken Türk Lirası ne durumda?

Hükümetin döviz kuru üzerindeki kontrol çabaları kapsamında uygulanan Kur Korumalı Mevduatların toplam değeri geçen hafta itibariyle 20,3 milyar TL azaldı. Bu durum, KKM değerindeki ikinci hafta üst üste yaşanan bir düşüşü işaret ediyor. İşte KKM’de yaşanan son durumlar...

lojman lirası ne kadar Haberi

lojman lirası ne kadar

Lojman kiraları 2014!

Kamu konutları olarak da bilinen lojmanlar, bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere az bir kira karşılığında verilen konutlar olarak tanımlanıyor. Peki, lojman kiraları nasıl belirlenir?


Lojman evleri için ödenecek kira bedelleri, her sene Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında duyuruluyor.


Açıklanan kira bedelleri, bir sene boyunca uygulanıyor. Bir sonraki yılda uygulanacak lojman kirası bedeli tekrar tebliğ ile yayımlanıyor. Buna göre lojman kiraları 2014 ne kadar?


2014 lojman kirası, 10 Ocak 2014 tarihinde 28878 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliği ile belirlendi.


Tebliğ hükümlerine göre lojman kiraları 2014 şu şekilde sıralanıyor:


15 Ocak 2014 tarihinden itibaren yurt içinde bulunan konutlardan aylık her bir metrekare için;

-Kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda 1,35 TL/m²,


-Kalorifersiz konutlarda 2,11 TL/m²,


-Kaloriferli konutlarda 2,77 TL/m², kira...