25 / 08 / 2024

lojman satış ihaleleri 2021

lojman satış ihaleleri 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafındasn satış talimatı verilen 11 bin 700 kamu konutundan 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı.

Belediyeler iki şehirde 117 bin TL’den başlayan fiyatlarla toplam 16 arsa satıyor

Kırklareli ve Nevşehir’de belediyelere ait toplam 16 arazi satışa çıkarıldı. Konut imarlı arsaların satış ihaleleri 16 ve 18 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

İki şehirde satılık iki arsa! 4 taksit imkanıyla!

Kocaeli ve Bolu'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 17 Temmuz ve 23 Temmuz'da yapılacak.

Belediyelerden iki şehirde satılık 7 arsa! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Adana ve Sakarya'da yer alan imarlı yedi adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Temmuz ve 18 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Beyoğlu ve Pendik'teki imarlı 2 arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Beyoğlu ve Pendik'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 10 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde satılık iki arsa!

Zonguldak ve Ağrı'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 9 Temmuz ve 12 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Gaziantep ve Bursa'daki 44 arsa-arazi satışa çıktı!

Gaziantep ve Bursa'da yer alan 44 adet arsa ile arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 10 Temmuz ve 17 Temmuz'da yapılacak.

İki ilde satılık arsa ve araziler! 16 taksit fırsatıyla!

Samsun ve Aydın'da yer alan arsa ile araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Temmuz ve 11 Temmuz'da yapılacak. 

Milli Emlak, Bolu ve Bursa'da 8 arazi ile 1 arsayı taksit fırsatıyla satıyor! 

Milli Emlak, Bolu ve Bursa'da 8 arazi ile 1 arsayı taksit imkanıyla satıyor. Peki Bolu ve Bursa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

Milli Emlak'tan peş peşe Temmuz fırsatı! Hem KDV'den muaf hem de yüzde 20 indirimli arsa ve araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aksaray, Düzce ve Balıkesir'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak 3 arsa ve 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! Bu iki ilde 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla fırsatı!

Milli Emlak, Tokat ve Trabzon'daki 3 arsa ve 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Tokat ve Trabzon'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Gaziantep ve Malatya'da 32 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri duyurdu! 

Belediyeler, Gaziantep ve Malatya'da 32 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep ve Malatya'daki arsaların fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar...

Belediyelerden iki ilde satılık 12 iş yeri! 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Afyonkarahisar ve Manisa'da yer alan 12 adet iş yeri satışa çıkarıldı. İş yerlerinin satış ihaleleri 28 Haziran ve 3 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

2 şehirde 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

İzmir ve Antalya'daki 40 adet arsa ve arazi satışa sunuldu. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

lojman satış ihaleleri 2021 Haberi

lojman satış ihaleleri 2021

Anadolu Ajansı muhabirinin edindiği bilgilere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması, 2B arazilerindeki hukuki ihtilafların çözülmesi ve hak sahiplerinin uzun senelerdir kullanıcısı olduğu taşınmazlarda malik olmasının sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalar sürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu çerçevede, devlet ile vatandaşlar arasında süregelen 2B arazilerindeki hukuki ihtilafların çözülmesi ve hak sahiplerinin uzun senelerdir kullanıcısı olduğu taşınmazlarda malik olmalarının sağlanması için 2012 yılında yürürlüğe konulan 6292 sayılı kanun kapsamında bugüne kadar yaklaşık olarak 584 bin 941 taşınmaz satıldı, 821 bin 459 hak sahibi vatandaş tapusuna kavuştu ve 10,3 milyar lira da gelir tahsil edildi.

Aynı kanun kapsamında Hazineye ait tarım arazilerinin kiracılarına, kullanıcılarına ve hissedarlarına satışında da bugüne kadar 82 bin 529 hak sahibine 64 bin 728 taşınmazın satışı...