01 / 05 / 2024

lojmanda evcil hayvan beslemek

lojmanda evcil hayvan beslemek

Lojman konutlarında ikamet eden kimi kamu çalışanları evde evcil köpek beslemek isteyebiliyor. Ancak bu durum diğer lojman sakinleri açısından da sorun teşkil edebiliyor. Peki, lojmanda köpek beslenir mi?

2024'te lüks lojmanda oturanlar 975 TL kira ödeyecek!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ahmet Ünlü, 2024'te lüks lojmanda oturanların 975 TL kira ödeyeceğini belirtti ve konuyu köşesine taşıdı. İşte o rakamlar...

Depremde zarar gören çiftçilere hayvan desteği!

6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlara destek ödemeleri devam ediyor. Bu kapsamda 386 yetiştiriciye 1095 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Denizbank müşterilerine temmuz ayında buradan para yatacak!

Gıdadan teknolojiye kadar her alanda kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de evcil hayvanı olan müşterilerine özel bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, veteriner ve petshop harcamalarına 120 TL bonus verileceğini açıkladı.

Kurban fiyatlarını gören şoke oluyor! İşte 2023 kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan fiyatları!

Kurban Bayramı öncesi kurban fiyatların araştıran vatandaş şaşkına dönmüş durumda. Büyükbaş hayvan sayısındaki azalma ve maliyetlerdeki artış nedeniyle kurban fiyatları geçen yıla oranla yüzde 150 zamlandı.

Bakan Kirişci müjdeyi verdi! Deprem bölgesinde hayvan dağıtımı başlıyor!

Ülke genelindeki hayvancılığın yüzde 17'sinin depremlerden etkilenen illerin oluşturduğuna dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, hayvansal üretimde üreticilerin uğradığı zararı telafi etmek için hayvan dağıtımına başlayacaklarını açıkladı.

A101’e hayvanseverlere özel ürünler geldi! Zaman ayarlı mama kabı 400 TL, evcil hayvan su çeşmesi 300 TL...

A101’in 6 Nisan’dan itibaren başlayan indirimli ürünlere ilişkin aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, hayvanseverlere özel ürünler de uygun fiyatlarıyla satışa sunuluyor. İşte A101’in 6 Nisan tarihinden başlayan indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Evcil hayvan dostu Tefal akıllı robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Robot Süpürge, geliştirilmiş teknolojisi ile kullanıcılarına 4’ü 1 arada temizlik performansı sunuyor. Peki Tefal robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? 

Hayvan üreticisinin can yakan koyun hesabı! 1 daire kaç koyun ediyor?

Köşe yazarı ve aynı zamanda bir besici olan bir küçükbaş hayvan üreticisinin koyun hesabı can yaktı. Gençleri besiciliğe özendirmek isteyen üretici, özür diledi.

Evcil hayvanı olanlar dikkat! Bunu mutlaka yaptırmanız gerekiyor! Tüylü dostunuzdan olmayın!

Evcil hayvanlara çip uygulamasında sürenin dolmasıyla birlikte ocak ayında çip taktırmayan kişilere ilk cezalar uygulandı. İşte detaylar...

Temizliği sevenlerin bayıldığı süpürge! Dyson kablosuz süpürge kaç TL? 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Güçlü çekişi, kablosuz kolay hareket imkanı ve sessiz çalışmasıyla beğeni toplayan Dyson kablosuz süpürge, bebekli veya evcil hayvan bulunan evler için de çok uygun.  Peki Dyson süpürgenin başka özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Lojman kiraları ne kadar oldu? 2023 rakamları tek tek açıklandı! Lojmanda oturanlar hemen bakın!

Geçtiğimiz sene kiracıları korumak için kira artışlarına yüzde 25 sınırı getirildi. Bu tavanın lojmanlar için de uygulandığı görüldü. Peki 2023 lojman kiraları ne kadar oldu? Tek tek açıklandı! Lojmanda oturanlar hemen bakın!

Evcil hayvanına çip taktıramayanlar dikkat! Bakanlıktan yeni açıklama geldi

Evcil hayvanına çok taktıramayanlar bu haber sizi ilgilendiriyor. Kedi, köpek gibi evcil hayvanlar için getirilen mikroçip uygulamasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı önemli bir açıklama yaptı.

lojmanda evcil hayvan beslemek Haberi

lojmanda evcil hayvan beslemek

Lojmanda köpek beslenir mi?

Lojman konutlarında ikamet eden kimi kamu çalışanları evde evcil köpek beslemek isteyebiliyor. Ancak bu durum diğer lojman sakinleri açısından da sorun teşkil edebiliyor.


Peki, lojmanda köpek beslenir mi? Lojmanda köpek beslenirse ne olur?


Kamu Konutları Yönetmeliği gereğince; Konutun bir bölümünde veya bahçede kümes yapamazlar ve ahır hayvanları ile köpek besleyemiyor.


Yukarıda belirtilen esaslara uymayanlar, yönetici veya kiracılar tarafından ilgili kuruma bildiriliyor. 


İdarece bir yazı ile uyarılan ilgilinin aykırı tutum ve davranışını değiştirmemekte ısrar ettiği tutanakla tesbit edilmesi halinde konut tahsis kararı iptal edilerek konuttan çıkartılıyor.


Lojmanlarda uyulması gereken diğer kurallar ise şu şekilde sıralanıyor:


a) Konut sakinlerinin huzur ve sükünunu bozucu genel ahlak ve değerlerini zedeleyici tutum ve davranışlarda bulunamazlar,


b) Yönetici tarafından tesbit edilen, konutların iyi kullanılması, korunması ve tahribatının önlenmesi ile...