19 / 05 / 2024

londra cami onaylandımı

londra cami onaylandımı

İngiltere'nin başkenti Londra'da 9 bin kişi kapasiteli caminin yapımına onay çıkmadı. İngiliz hükümeti 9 bin kişilik caminin yapımına izin vermedi.

İstanbul gayrimenkulde Londra’dan pahalı mı?

Gayrimenkul yatırımcısı son dönemlerde Londra'ya ilgi gösteriyor. Özellikle kentte üretilen yeni projeler, İstanbul’un fiyatlarının gerisinde kaldı...

Asgari ücretli çalışanlara bayram ikramiyesi var mı? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

"Asgari ücret ikramiyesi onaylandı mı son dakika? Asgari ücretliye bayram ikramiyesi verilecek mi?" sorularının yanıtları sık sık araştırılmaya başlandı. Peki asgari ücretliye ikramiye onaylandı mı?

Asgari ücretli bayram ikramiyesi alacak mı? Asgari ücret bayram ikramiyesi onaylandı mı, Resmi Gazete’de yayımlandı mı?

Asgari ücretliye bayram ikramiyesi  yatacak mı? Emekliler bayram ikramiyesi ödemelerini beklerken asgari ücret çalışanları da kendilerine de ikramiye yatıp yatmayacağını araştırıyor. 1.100 TL olan ikramiye ödemeleri yüzde 82 oranında zamla beraber 2 bin TL'ye yükselmişti. İşte detaylar...

Emeklilik başvurusu yapanlar hemen bakın! Emeklilik başvurunuz onaylandı mı? Evrak tabi için bunları yapın! 

Emeklilik şartlarını yerine getirerek başvuruda bulunan vatandaşlar emekliliğim onaylandı mı?’ ‘DYS evrak takibi nasıl yapılır?’ gibi sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki emeklilik başvurunuzun onaylandığını nasıl öğrenebilirsiniz? 

TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?

TOKİ başvuru durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. “TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

Ayasofya cami olmalı mı?

Ayasofya'nın cami olarak tekrar ibadete açılması, gündemde konuşulmaya devam ediyor. Peki Ayasofya cami olmalı mı? 

Diyarbakır'da cami yapımını durduran imar planı değişikliği iptal edildi!

Diyarbakır Kayapınar'da yapımı devam eden camiler için yıkım kararı iptal edildi. 

Cami Tasarımı Fikir Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası ve Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Cami Tasarımı Fikir Yarışması”nın ödülleri sahiplerini buldu. İlk kez düzenlenen yarışmada iki kategoride birinci olan gençlere toplam 200 bin TL ödül verildi. 

Diyarbakır'da cami yapımını durdurma kararı valiliği harekete geçirdi!

Diyarbakır Valiliği, HDP'li Büyükşehir Belediyesi'nin aralarında inşasına başlananların da olduğu camilerin yapımı için belirlenen alanların farklı amaçla kullanımı amacıyla imar planını değiştirmesi üzerine yürütmenin durdurulması talebinde bulundu...

İzmir'de 420 yıllık Hisar Camisi yeniden açılacak!

İzmir'de bulunan 420 yıllık Hisar Camisi'nin 1.5 yıl süren tadilat çalışmaları bitti. Cami önümüzdeki ramazan ayında yeniden ibadete açılacak. 

Yeni 'Mimar Sinanlar' yarışmayla bulunacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ‘Cami Tasarım Fikir Yarışması’ düzenliyor. Bakan Murat Kurum konuyla ilgili, "Camilerdeki mimariyi bugünün teknolojisiyle harmanlamayı istiyoruz. Minarelerimizi semaya yükseltecek yeni Mimar Sinanlar arıyoruz" dedi...

londra cami onaylandımı Haberi

londra cami onaylandımı

İngiltere'nin başkenti Londra'da 9 bin kişi kapasiteli caminin yapımına onay çıkmadı.

İngiliz hükümetinin Yerel Yönetimler ve Toplumlar Bakanlığı, Londra'nın doğusundaki Newham semtinde yapılması planlanan caminin imar izninin reddedilmesiyle ilgili temyiz başvurusunu kabul etmedi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bu karar, yerel konutlarla ilgili endişe ve belediyenin yerel planlamasıyla ilgili yaşanan sorun çerçevesinde verilmiştir. Tüm tarafların sağladığı kanıtlar ve bağımsız yapım denetçisinin tavsiyeleri de göz önünde bulundurulmuştur" vurgusu yapıldı.

İngiltere'deki "Tablighi" isimli cemaat, yaklaşık 18 yıldır Londra'nın doğusunda bulunan 7 hektarlık alana 9 bin kişi kapasiteli bir cami inşa etmek istiyor. Caminin yanında yemekhane ile kütüphane de yapılmak isteniyor.

2007 yılında 250 binden fazla kişi, caminin inşa edilmemesi için başlatılan kampanyaya imza koymuştu. İmza kampanyasında, "İngiltere'deki Hristiyan nüfus, caminin şiddete sebep vereceğini düşünmektedir" ifadeleri kullanılmıştı.

Tablighi cemaatinin,...