24 / 05 / 2024

londra Liberty London

londra Liberty London

BlueGem Capital Partners, meşhur perakende mağazalarından Liberty London'ı satacağını açıkladı. Firma, 300 milyon Sterlin gelir elde etmeyi planlıyor.

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1'ler 450 bin Euro'dan satılıyor!

İngiltere'nin en büyük emlak geliştirici şirketlerinden biri olan Barratt London, Londra'daki Royal Gateway projesini tanıttı. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.

London Buıld 2020 18 Kasım’da kapılarını açıyor!

İngiltere’nin başkenti Londra’da, inşaat yapı sektörünün önde gelen fuarlarından London Buıld 2020 18 – 19 Kasım 2020’de kapılarını açıyor…

Londra'nın meşhur mağazası Liberty London satılacak!

BlueGem Capital Partners, meşhur perakende mağazalarından Liberty London'ı satacağını açıkladı. Firma, 300 milyon Sterlin gelir elde etmeyi planlıyor.

Nef Brentford London satış ofisi!

Nef Brentford London satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 daireden meydana gelen proje Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında bulunuyor. 

Nef Brentford London fiyatlar 2018!

Nef Brentford London fiyatlar 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında yer alan projede 73 daire bulunuyor. 

Nef Brentford London fiyatları!

Nef Brentford London fiyatları belli oldu. 3 yıl kira garantisi sunulan Nef Brentford London projesi İngiltere'nin Londra merkezinde Nef tarafından hayata geçiriliyor. 

Nef Brentford London geliyor!

Nef Brentford London, Nef Global tarafından İngiltere’nin Londra İlçesi’ndeki ilk projesi olarak hayata geçirilecek. Projede çalışmalar başladı. 

İstanbul'a London Eye’ın benzeri yapılacak!

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan ve her yıl milyonlarca turisti ağırlayarak şehre önemli bir katkı sağlayan “London Eye” benzeri bir proje İstanbul'da hayata geçirilecek.

Barratt London emlak projelerini tanıtıyor!

İngiltere’de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Barratt London, Londra’daki emlak projelerini tanıtacak. Tanıtım, 19 Haziran'a kadar devam edecek.

Barrat London emlak projelerini tanıttı!

Barrat London, Etiler Akmerkez'de Londra'daki konut projelerini tanıttı. Alper Tunga ve Sevgi Tunga, Ayfer Karavan Cengiz Karavan çifti Londra'daki emlak fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı.

Lombard Wharf Londra Projesi 25-26 Mart'ta İstanbul'da tanıtılacak!

Barratt London ve OXO Investments tarafından 25-26 Mart tarihlerinde Zorlu Center, Raffles İstanbul'da yapılacak lansmana Londra'da yatırım yapmak isteyenler katılabilecek.

londra Liberty London Haberi

londra Liberty London

BlueGem Capital Partners perakende mağazası Liberty London'ı satacağını açıkladı. 

Ticaret Bakanlığı blogunda yer alan bilgilere göre; BlueGem Capital Partners, meşhur perakende mağazalarından Liberty London’ı satışa çıkaracağı duyurdu.

Firmanın en büyük hissedarı olan BlueGem Capital Partners’ın Liberty London’ı 2010 yılında 40 milyon Sterlin’e satın aldığı ve an itibarıyla olası bir satış işleminden 300 milyon Sterlin gelir elde etmek için harekete geçtiğini belirtti.