30 / 04 / 2024

Londra türk restoranı

Londra türk restoranı

Londra'daki ünlü Türk Sofra Restoran kapanıyor. İngiltere'de ünlü Türk işadamı Hüseyin Özer’in sahibi olduğu ve başkent Londra’nın tiyatro ve eğlence merkezi Covent Garden’da bulunan Sofra Restoran kapanıyor.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Türk yatırımcılara Londra fırsatı: Battersea Power Station 2.Etap satışları başladı!

Londra'da hayata geçirilen değeri Battersea Power Station, dünyanın en iyi konut projelerinden biri olarak Türk yatırımcılarla bir araya geliyor. Projede, Türk yatırımcılar için bulunan fırsatlar açıklandı.

New York'taki Türk restoran işletmecilerinden kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs salgınının merkezi durumundaki New York'taki Türk restoranlar, kiralarda düzenleme talep ediyor. Dükkan sahipleri kiralarını ödeyemediklerini belirtiyor...

Londra Finans Merkezi Başkanı: Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi!

Londra Finans Merkezi Başkanı Estlin, "Türk ekonomisi büyüdü. Şu anda Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi. Türk ekonomisi Avrupa ülkelerinden daha hızlı ilerliyor" şeklinde konuştu...

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

Silikon Vadisi’ne Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Yeni Türk Ticaret Merkezi'nin Dubai, New York ve Londra’nın ardından Silikon Vadisi’nin yer aldığı San Francisco’da kurulacağı açıklandı.

Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi!

Mimarlık ofisi Urbanist Architecture projelerinde uyguladığı 'Urbanist 4D Gerçeklik' teknolojisiyle mimari tasarımlara fark katıyor.Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi...

Londra Türk Ticaret Merkezi açıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Türk Ticaret Merkezi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın başkanlığında açıldı. Bakan Pekcan, TTM’de hizmet veren firmaların ürünlerini inceledi.

İngiltere'de Türk okulları açılıyor!

Eğitimin en önemli markalarından Bilfen okulları Londra’da ortaokul ve lise açıyor. İngiltere’deki ilk Türk lisesi olma özelliğini de taşıyacak okullarla Avrupa’da da büyük bir marka haline gelmek hedefleniyor

Londra türk restoranı Haberi

Londra türk restoranı

Dün akşam son kez düzenlenen Noel yemeğine Kraliyet ailesi üyelerinin yanı sıra çok sayıda tanınmış davetli katıldı. Özer, restoranın el değiştirdiğini ifade ederek, "Burası 21 yıl Türk kültürüne hizmet etti. Artık kızımızı evlendiriyoruz, birine verdik" diye konuştu.


Bugüne kadar aralarında çok sayıda Kraliyet mensubu, politikacı, sporcu ve sanatçıların bulunduğu sayısız şöhretli ismi ağırlayan ve yemekleri ile Londra'da ünlü Michelin Guide ödülleri alan Sofra Restoran, kapanış yemeği de olan son Noel partisinde yine birbirinden ünlü isimleri konuk etti.


Kraliçe’nin diyetisyen ve doktorunun da aralarında bulunduğu yakın dostları ile restoranının sürekli müşterileri Özer'i partide yalnız bırakmadı.


21 YIL TÜRK KÜLTÜRÜNE HİZMET ETTİ

DHA’ya konuşan Özer, Covent Garden’da 21 yıldır Türk mutfağını dünyaya tanıtan Sofra Restoran’ın kapanışı ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Özer, “Burası 21 yıl...