08 / 05 / 2024

Love Seat koltuğu

Love Seat koltuğu

Danca Mobilya, sevgililer film izlerken bile ayrılmasınlar diye Love Seat koltuğunu üretti

Seat SUV modellerinin fiyatlarını güncelledi...

Seat, Türkiye'deki otomobil pazarında Arona ve Ateca SUV modelleri ile birçok vatandaşın dikkatini çekmekte. Marka tarafından yayımlanan güncel Seat fiyat listesine bakıldığında, Arona SUV otomobil modelinin birçok farklı modele kıyas ile uygun olduğu belirtildi. İşte haberin detayları...

Seat İbiza alacaklara müjde! İbiza’nın Eylül 2023 fiyatı değişmedi!

Seat, her ay olduğu gibi yine yeni ayla beraber tüm modellerinin fiyat listesini revize etti. Ancak, Seat’ın en çok sevilen ve satılan modellerinden İbiza’ya bir zam gelmediği öğrenildi.

Seat Ibiza’ya 67 bin TL’lik ağustos zammı geldi! Ibiza’nın fiyatı resmen uçtu!

Seat, ağustos ayının ilk gününde tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi ve Ibiza modeline tamı tamına 64 bin TL zam yaptığını açıkladı. Gelen zam sonrası Ibiza’nın yeni fiyatı görenleri resmen şoke etti.

Seat Ateca’ya bir ayda tam 155 bin TL zam geldi! Seat Ateca’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Her ay olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Seat, Ateca’nın da fiyatında güncellemeye gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Ateca’ya tamı tamına 155 bin TL zam yaptığını duyuran Seat, Ateca’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Türkiye’nin tatlı haritası çıkarıldı! Baklava, sufle, künefe koltuğu kaptırdı!

2019 yılından 2023 Mayıs ayına kadar olan süreyi kapsayacak şekilde, ülkenin dört bir yanındaki on binlerce restoran üzerinden elde edilen sonuçlarla oluşturulan Türkiye’nin Tatlı Haritası ezberleri bozdu. İşte detaylar.

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Sportif tasarımı ve gelişmiş teknik özellikleriyle Seat Ateca çok iddialı! Seat Ateca’nın yeni fiyatı açıklandı!

Ürettiği her aracıyla özellikle Türkiye’deki hayran kitlesini her seferinde memnun etmeyi başaran Seat, oldukça iddialı olduğu Ateca modelinin yeni fiyatını belirledi. Seat, Ateca’nın yeni fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Seat Arona’ya bu ay tam 55 bin TL zam geldi! Yeni fiyatını görünler çok şaşırdı!

Seat, her ay olduğu gibi bu ay da yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı. Seat’ın İbiza ve Leon’dan sonra en çok tercih edilen araçlarından Arona’ya tam 55 bin TL zam geldi.

Hayatınızı değiştirecek otomobil Seat Ateca bayilerde! Uygun kampanyaları kaçırmayın

SEAT Ateca'nın fiyatı rekabetçidir ve sunduğu özellikler ve sürüş deneyimi göz önüne alındığında oldukça iyi bir değer sunar. Ateca ayrıca, güvenlik açısından da iyi bir seçenektir. Peki Seat Ateca'nın 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Seat Arona fiyatları Mayıs'ta olduğu gibi kaldı! Şehir trafiğine uygun Arona uygun kampanya koşulları ile satışta

Seat Arona, geniş iç hacmi, konforlu sürüş özellikleri ve güçlü motor seçenekleri ile öne çıkan bir kompakt SUV'dir. Yollarda oldukça iyi performans sergiler ve güvenli bir sürüş sunar. Bir Seat Arona sahibi olmak isterseniz bayisindeki uygun kampanyaları kaçırmayın. 

Küçük, konforlu ve pratik Seat İbiza'ya uygun imkanlarla sahip olun! İbiza'ya Nisan ayında zam geldi mi?

İyiliğe ve pratikliğe, viraj alma dinamiklerinden daha fazla önem veriyorsanız, bu sizin için en küçük araba olacaktır.  Çoğu küçük araç alıcısının talepleri göz önüne alındığında, SEAT sizin istediğiniz araba olacak.

Elon Musk’tan kritik açıklama geldi! Twitter CEO koltuğunu bırakıyor!

Ünlü iş insanı Elon Musk’ın Twitter CEO görevini bırakacağı tarihi açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Peki Elon Musk koltuğu ne zaman bırakıyor? İşte detaylar…

2022 model SEAT Leon ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi

2022 model SEAT Leon’ın ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki SEAT Leon ne kadar oldu? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Love Seat koltuğu Haberi

Love Seat koltuğu

Daha çok üst segmente hitap eden ve Avrupa ülkelerine Hollanda, Avrupa dışındaki ülkelere de Türkiye üzerinden satış yapan Danca Mobilya, sevgililer film izlerken bile ayrılmasınlar diye Love Seat koltuğunu üretti. Yumuşacık ve sıcacık bir ortam yaratan bir buçuk kişilik Manche Love Seat tekli koltukların oturma genişliği 100 cm. Sevgilisinden uzak duramayanlar için Love Seat ideal bir hediye seçeneği gibi görünüyor!

Sevgilinize sıcacık sevginizi, renkli düşlerinizi yansıtabileceğiniz bir başka hediye seçeneği de yamalı Nona Design Armchair ve Patchi Design Sofalar. Yeni akımların esintisine kapılan Danca, birkaç ürününde yamalı döşemelik tasarımı kullanarak, renk ve desenlerin uyumunda yenilik yaptı… Şimdilik sadece Danca'nın tekli ve ikili koltuklarında karşılık bulan patchworkler pek yakında kanepelere de sirayet edecek… Bu yamalı koltuklar hem evlere hem de ofislere...