01 / 05 / 2024

LPG indirim yapılacak mı

LPG indirim yapılacak mı

Milyonlarca sürücünün sık sık araştırdığı akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Akaryakıt fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Motorine zam, LPG'ye indirim geliyor. İşte Total, Opet, Petrol Ofisi, BP ve Shell 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim yapılacak! BİM market 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!

BİM 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğun internet sayfası üzerinden paylaştı. Buan göre yarın BİM'de birçok seçili üründe indirim yapılacak. Temizlik ürünlerinden, kişisel bakıma, cep telefonundan, televizyona kadar fırsat ürünleri raflardaki yerini aldı.

Migros'tan yeni indirimler! Migros’ta tuvalet kağıdında 120 TL indirim yapıldı...

Migros, indirimleri ile en çok takip edilen marketler arasında yer alıyor. Buna göre, Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim yapılacak. Tuvalet kağıdı indirimi son dönemlerde en çok takip edilen indirimli ürünler arasında yer alıyor. İşte indirimler ve detaylar... 

Benzin, motorin ve LPG'ye indirim var mı? Dolardaki düşüş akaryakıt fiyatlarını nasıl etkiledi? Son dakika!

Dolar kurunda yaşanan ani düşüşün ardından, 'Benzin ve motorine indirim yapılacak mı?' sorusu gündem oldu. İşte BP, Petrol Ofisi, Shell, Opet, Total 25 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Motorine tam bu kadar indirim yapıldı! Sürücüler şimdi yeni rakamlara göz atın! Akaryakıtta Mayıs fırsatı! 

Motorinin litresine bugünden itibaren geçerli olacak şekilde indirim yapıldı. Peki hangi ilde benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç TL oldu? İşte BP, Opet, PO, Shell, Total 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı onayladı! Elektrik faturalarında indirim yapılacak! Bakın ne kadardan hesaplanacak?

Yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesiyle elektrik ve doğalgazda indirim bugünden itibaren uygulanmaya başladı. Konutlarda kullanılan elektrikte 100 kilovatsaat başına 26 TL, sanayide ise 61 TL'lik bir düşüş yaşandı.

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları, tatil masraflarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Aile üyeleriyle yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Faturası 350 TL'den fazla gelenler hemen başvursun! Doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim yapılacak: Aman son tarihi kaçırmayın

Doğal gaz ve elektrik faturası yüksek gelenlere büyük indirim fırsatı doğdu. Bankalar müşterilerine özel imkanlar sağlarken Yapı Kredi çok konuşulacak çalışmasını başlattı. İşte faturası 350 TL'den fazla gelenlerin başvuru yapabileceği kampanya detayları haberimizde.

Benzin ve motorinde son durum! İşte 4 Ocak Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarına zam geldi mi? Motorine indirim yapılacak mı? İşte 4 Ocak Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine indirim şoku! İşte 16 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorine indirim yapılacak mı? İşte 16 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzinden sonra motorin ve LPG'ye dev indirim! Yarı yarı fark edecek

Benzin ve motorin fiyatlarının artmasıyla sürücüler akaryakıt alımlarında yapılan kampanyaları takip ediyor. Beklenen haber Petrol Ofis'inden gelmiş oldu. Benzin, LPG ve motorin alışverişlerinde yarı yarıya indirim yapılacak.

Tarım Kredi marketlerinde ne zaman indirim yapılacak? Tarım Kredi market indirimi hangi ürünlere uygulanacak?

Tarım Kredi marketlerinde ne zaman indirim yapılacağı merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar!

Motorine indirim geliyor! Yarın pompaya yansıyacak! Shell, BP, Opet, PO, Total 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG'ye indirim ya da zam gelip gelmediği merak ediliyor. Sektör temsilcilerinin aktardığına göre, 26 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litresine indirim yapılacak.

Brent petrolün düşüşü akaryakıta yansıdı! İndirim yapılacak tarih açıklandı! Depoyu doldurmak için fırsat

Brent petrolde geçtiğimiz Mart ayından bu yana göürlen en düşük seviye akaryakıt fiyatlarına yansımaya başladı. Benzine indirim yapılacağı açıklandı. Benzinin litresinde yapılacak indirimle bir litre benzinin kaç lira olacağı da açıklandı. İşte detaylar..

LPG indirim yapılacak mı Haberi

LPG indirim yapılacak mı

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar sürüyor. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ve yükselişler akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Akaryakıt fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Motorine zam, LPG'ye indirim geliyor.

Peki motorine ne kadar zam, LPG'ye kaç lira indirim yapılacak? İşte milyonlarca araç sahibinin merak ettiği zammın ve indirimin detayları...

MOTORİNE ZAM, LPG'YE İNDİRİM KAPIDA

Brent petrol fiyatları ve döviz kurunda yaşanan değişimlerle beraber akaryakıt fiyatlarında da sık sık zam ve indirim haberleri duyuluyor. Cuma gününden itibaren geçerli olacak şekilde motorine 32 kuruş zam, LPG'ye ise 98 kuruş indirim yapılması bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik planlanmıyor. 

4 Mayıs 2022 Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG...